Nordea Pairs på Sotra Golfklubb 5. juni.

_nordea_pairs.jpg - Klikk for stort bilde Nordea Pairs er en morsom parturnering som spilles uavhengig av nivå. Under årets turnering på Kolltveit var det påmeldt 26 lag, eller 52 spillere, som er det maksimum antall deltakere banen kan håndtere samtidig.

I 2012 ble Nordea Pairs spilt i 125 klubber og nærmere 3.500 spillere deltok i klubbkvalifiseringene. Turneringen er veldig populær og antallet arrangørklubber og antall spillere øker jevnt og trutt fra år til år.

Årets golfturnering på Sotra GK sin bane

Værgudene var ikke helt på vår side. I startfasen lett regn, som under turneringen gikk over til styrtregn med islett av lyn og torden. Turneringsledelsen vurderte å avbryte turneringen da lyn og torden ikke lar seg kombinere med svingende golfkøller av jern. Men etter en liten stans i turneringen gikk tordenværet forbi, og solen tittet frem slik at vi fikk avviklet turneringen som  opprinnelig planlagt..

Varierende resultater, fra 25 poeng til vinnerne på 45 poeng.

De 4 beste parene i klubbkvalifiseringen i Nordea Pairs 2013 på Kolltveit ble:

1.       Siren Mørner/Rune Bartnes                                                    45 poeng - Vinnerpar

2.       Åse Merete Kolltveit og Arild Kolltveit                                     45 poeng – Samme poengsum

3.       Therese Nilsen og Kjell Nilsen                                                 44 poeng

4.       Tor Killingstad og Christian F. Arentz                                       43 poeng

Vinnerne går videre til Områdefinale, som i år avvikles i Fana GK i august. Norgesfinalen spilles i september på Moss & Rygge GK, og vinnerparet i Norgesfinalen får delta i golfturnering i utlandet.

Nordea har vært turneringens sponsor siden 2002.

_nordea_pairs.jpg Hull 1 Egil Sæle klar til dyst.JPG Mørner - Bartnes Vinnere Nordea Pairs 2013.JPG Profilering Hull 1.JPG Samling i Klubbhuset etter turnering.JPG Samling i Klubbhuset.JPG Sander H. Sæle Utslag hull 1.JPG Turneringsleder og assistent.JPG Vinnerparet Mørner - Bartnes i Nordea Pairs 2013.JPG Vinnerparet Siren Mørner og Rune Bartnes.JPG

Publisert av Geir Ole Tellnes. Sist endret 17.06.2013