Nordea Pairs - Områdefinale lørdag 18.august

Sotra Golfklubb er i år arrangør av områdefinalen til Nordea Pairs.

Det er klubbene i Hordaland og Sogn og Fjordane som skal avgjøre hvilken 4 par som kvalifiserer seg til Norgesfinalen på Moss & Rygge Golfklubb 15.september.

Det er KUN de parene som har kvalifisert seg via klubbturneringene, som kan delta.

Påmelding til nordeapairs@golfforbundet.no, frist 13. august kl. 24.00

Publisert av Olaug Evanger. Sist endret 05.08.2012

Påmelding til områdefinale
Viktig: Selv om du og din partner er kvalifisert til områdefinale må dere melde dere på (altså bekrefte at dere deltar), alternativt melde ifra at dere ikke har mulighet å delta.

Dette for at arrangør av områdefinale skal vite hvem og hvor mange som kommer og om det
må inviteres reservelag (neste lag fra respektive klubbkvalifiseringer) for de lag som ikke kan komme.

Siste frist for å melde seg på til områdefinale / melde seg av områdefinale er:
mandag 13. august kl. 24.00.

NB! Jo før dere bekrefter deltagelse, jo enklere blir det for arrangørene å planlegge
områdefinalenes omfang og eventuelt invitere reserver, så vennligst meld på snarest.

Påmelding gjøres enkelt ved å sende en e-post til nordeapairs@golfforbundet.no

Så snart listen med påmeldinger kommer til Sotra Golfklubb fra NGF, vil turneringen bli lagt ut med startlister og link til Livescoring.

Starttidspunkt for turneringen blir kl. 10.00. Fortløpende start.