Nordea Pairs 2016 – Sotra Golfklubb

nordeatopplogo.png - Klikk for stort bilde

Nordea Pairs, som er norges største golfturnering, ble avviklet på Sotra Golfklubb sin bane, onsdag 15. juni.

I onsdagens turnering spilte 26 par / 52 spillere årets klubbkvalifisering. Følgende lag går videre til Regionsfinale på Bjørnefjorden 13. august.:

Vinnerparet: Roar Lokøy og Jan Nordvik – 47 poeng

DSC_0314.JPG - Klikk for stort bilde

I tillegg stiller Sotra Golfklubb med følgende damelag:

Åse Merete Kolltveit og Birthe Blom – 35 poeng

Publisert av Jan Ragnvald Torsvik. Sist endret 23.06.2016

Øvrige plasseringer:DSC_0317.JPG - Klikk for stort bilde

Nr 2 Marianne Torgersen Rasmussen og Nils Asbjørn Telle - 46 poeng

Nr 3. Svein Raa og Fredrik Fjeld – 45 poeng

Turneringsparet Kari Dahl og Arne Landro spilte også til 45 poeng men dømt bak.

Nordea Bank, Sotra, stilte med 3 representanter som delte ut diverse gaveartikler, noe deltakerne satte stor pris på.

I 2015 ble Nordea Pairs spilt i 127 klubber og 3.800 spillere deltok i klubbkvalifiseringene. Turneringen er veldig populær og antallet arrangørklubber og antall spillere øker jevnt og trutt fra år til år.

Nordea har vært turneringens sponsor siden 2002.

nordeapairs.png - Klikk for stort bilde