NORDEA PAIRS 2012 – Norges største golfturnering

Områdefinale for golfklubbene i Hordaland og Sogn og Fjordane ble spilt på SOTRA GOLFKLUBB sin bane lørdag 18. august.
De som deltar i Nordea Pairs Områdefinale er kvalifisert og vinnere av avholdte finaler i golfklubber fra hele landet.

Publisert av Geir Ole Tellnes. Sist endret 20.08.2012
Agnar Aadland og Svein Raa
Agnar Aadland og Svein Raa på 3. plass
Vinnerparet Guddal og Jakobsen

Til sammen deltok 15 lag fra vårt område, Hordaland og Sogn og Fjordane, i årets Områdefinale.
De 4 beste lagene fra Områdefinalen går videre til Norgesfinale, som spilles lørdag 15. september på Moss & Rygge Golfklubb sin bane. Og vinnerparet i Norgesfinalen får delta i golfturnering i utlandet.
Fra Sotra Golfklubb deltok 2 lag. Foruten vinnerparet fra Klubbfinalen i juni, Agnar Aadland og Svein Raa, deltok Christian Frederik Arentz og Tor Killingstad.
Resultatet fra årets Områdefinale ble jevnt med hele 3 lag på poengsum 43. Etter turneringsbestemmelsene, som sier at ved like resultater går paret med lavest sammenlagt Spillehandicap foran, ble resultatet som følger:
1.plass Geir Guddal og Ørnulf Jacobsen fra Bjørnefjorden Golfklubb
2. plass Kjell Arne Jakobsen og Rune Evebø fra Sandane Golfklubb
3. plass Agnar Aadland og Svein Raa fra Sotra Golfklubb
4. plassen gikk til Svein Gjeraker og David Gjeraker fra Voss Golfklubb med 42 poeng.
Alle 4 ovennevnte lag går videre til Norgesfinale på Moss og Rygge Golfklubb sin bane i september.
Som arrangør av årets Områdefinale får Sotra Golfklubb tildelt ett ”Wild Card” til årets Norgesfinale hvilket innebærer at vi, i tillegg til Aadland/Raa, kan sende ett ekstra lag til Moss og Rygge.
Vi gratulerer vinnerne og øvrige deltakere med gode resultater fra årets Nordea Pairs turnering på Sotra Golfklubb sin bane, en bane som også denne dagen presenterte seg fra sin beste side.