NORDEA PAIRS 2012 - Norges største golfturnering

Sotra Golfklubb arrangerte årets Nordea Pairs turnering onsdag kveld, 6. juni, i nydelig sol og tilnærmet vindstille. Det deltok 26 par med til sammen 52 spillere, med start kl 17.30.
I fjor ble Nordea Pairs spilt i 125 klubber og nærmere 3.500 spillere deltok i klubbkvalifiseringene. I 2012 er det påmeldt 114 klubber.

Publisert av Odd Larsen. Sist endret 16.06.2012

Vinnerparet i klubbkvalifiseringen går videre til en Områdefinale (Hordaland og Sogn og Fjordane), som spilles 18. august 2012. Det er per dato ikke klart hvor Områdefinalen skal avvikles, men Sotra Golfklubb har gitt signaler til Norges Golfforbund (NGF) om at vi gjerne kan stå som arrangør.

De beste fra Områdefinalene går videre til Norgesfinalen, som spilles lørdag 15. september på Moss & Rygge Golfklubb. Og vinnerparet i Norgesfinalen får delta i golfturnering i utlandet.Så det er litt å strekke seg etter for årets lokale vinnere.

Årets turnering var svært jevn og det skilte kun 4 poeng fra par nummer 1 til par nummer 18.

Årets vinnere av Nordea Paris 2012 fra Sotra Golfklubb er:
Agnar Aadland og Svein Raa med 42 poeng (se bilde)
som går videre til Områdefinalen i Nordea Pairs 2012

Andre plasseringer:
2.plass: Tommy Grahl og Remie Gildrenes - også 42 poeng
3. plass: Christian Frederik Arentz og Tor Killingstad - 41 poeng

Full parkeringsplass Nordea Pairs 2012 Hull 1 (2) N A Hamre hull 8 Nordea Pairs 2012 (2)
Nordea Pairs 2012 klubbhuset Nordea Pairs hull 8 Samling før premieutdeling (2) Samling før premieutdeling
Samling i klubbhus  (2) Samling i klubbhus Sekretariat N A Telle Turneringsledelse Nordea Pairs 2012