RKS Nordvestlandet

Snarveier

  • Utskriftsvennlig versjon SkilleTegn
  • Legg til favoritter

Nasjonale Pink cup

Damene i Pink cup finale - Klikk for stort bilde

 

I dag ble den nasjonale Pink cup avviklet på Sunnmøre. Vi var representert med våre flotte damer i damegruppen. Damene er meget godt fornøyd med en fantastisk dag og helg. Ikke minst var det hyggelig å få så mye skryt fra alle deltakerne og representanter fra NGF.

Publisert av Marianne Rasmussen. Sist endret 19.09.2016

Veldig koselig var det å komme i klubbhuset der de ble ønsket varmt velkommen " dere er vel Sotra damene og hjertelig velkommen!" 

Det var ikke mange damer med på turneringen og det er tydelig at Sotra damene har gjort seg bemerket. Ikke minst var det hyggelig å få så mye ros og skryt av 2 representanter fra Norges golfforbund. De var så imponert og de poengterte overfor de andre klubbene hvor mye vi har fått inn totalt og summen bare for i år. Stor applaus fikk damene våre. Andre klubber har noe å lære fra Sotra gjengen sa representantene fra NGF. 

Det var Grethe, Åse Merete, Birthe og Tonje som spilte i dagens turnering. Kari og Anne Lise var de gode caddiene!

Sunnmøre.PNG - Klikk for stort bilde

 

Damene i gang.PNG - Klikk for stort bilde

Damene i Pink cup finale Damene i gang.PNG Sunnmøre.PNG Vi fant flere rosa baller på vei til Sunnmøre:-) Fotograf: Tonje Kari har vistt fått en egne stove oppkalt etter seg:-) På rundtur i Åse Merete sin hjembygd, Fiskerkona På plommeslang i Åse Merete sin barndomshage Utsikt mot havet i Åse Merete sin hjembygd Nydelig utsikt mot havet Nydelig havutsikt:-) Damekomiteen på Sunnmøre GK har byntet bordene til felles middag Fotograf: Tonje Solnedgang ved hull 9 på Sunnmøre GK Fotograf: Tonje Fotograf: Tonje Fotograf: Tonje Laget fra Ogna GK, guttene stilte i flotte rosa T-skjorter Fotograf: Tonje Fotograf: Tonje