Narvesen Tour på Sotra Golklubb Lørdag 22.september

narvesen-tour-logo.jpg - Klikk for stort bilde

Hei alle juniorer, foreldre, besteforeldre og genuint interesserte golfere.

Til helgen skal Sotra Golfklubb arrangere Narvesen Tour og vi trenger all den hjelp vi kan få.
Ekstra kjekt er det at 19 stk allerede har meldt seg på og vi har plass til enda flere.
Målet er å slå alle rekorder, I fjor var vi 27stk, så vi håper alle I juniorgruppe + nybegynnere melder seg på til helgen. Gi en lyd om dere trenger hjelp med påmeldingen. Siste frist: 20.september kl 23.
Her er link til påmeldingen i Golfbox
Publisert av Terje Sivertsen. Sist endret 18.09.2018

Nybegynnere eller spillere som synes det er litt skummelt å delta på den store banen, får selvsagt lov å delta på Pitch & Putt (bare å gi en lyd ved påmeldingen - så ordner vi resten).

Der spiller de 6 hull Texsas og 3 hull med et nytt konsept kalt Narvesen Tour mini.

Samtidig ønsker vi at noen foreldre melder seg frivillig til å bake en kake eller boller (kanskje noe glutenfritt også), som kan deles ut til deltagerne, når de er ferdige med runden. Vi stiller med saft og pølser, så kaker blir det lite ekstra som bidrar til at alle vil tilbake til Sotra GK.
Send en melding til Hilde Sandvik på Tlf: 47 24 54 46 om du kan bidra med kake.

Det trengst klubbvertar til dette arrangementet frå kl 8.00 og utover. Kan du?

For at dette skal bli en ekstra vellykket runde for alle, trenger vi noen markører. Det er en som kan følge spillerne og hjelpe med å telle antall slag, hjelp med de enkleste reglene + holde opp tempoet I spillet. Kan du ikke regler, så er det viktigste å holde opp humøret på spillene og passe på at de har det gøy. Om du ønsker det kan vi gi dere en kjapp innføring I de viktigste reglene før du går ut.
Om du kan være markør, gi tilbakemelding til Terje Vallestad på Tlf: 41 63 62 56.
Da ikke påmeldingen er utgått, er antall markører ikke endelig, men slik vi ser det nå trenger vi 3-4 markører og 4 fourcaddyer.

Helgens viktigst mål er:
HA DET GØY og delta
Slå rekorden med 27 påmeldte som vi satte i 2017

Ønsker dere alle velkommen til sesongens siste turnering.