Nabofeiden

Med jevnt god deltagelse fra klubbspillere i Sotra Golfklubb på alle 7 Nabofeide turneringene i år, kapret vi førsteplassen sammenlagt foran Herdla og Fana.

Publisert av Geir Tellnes. Sist endret 26.09.2012
Nabofeiden 2012 - resultat
Nabofeiden 2012 pokal

NABOFEIDEN er et turneringstilbud som arrangeres av 7 golfklubber i Hordaland: Turneringen går på Sotra, Bergen, Fana, Bjørnefjorden, Voss og Meland, og det spilles kun 1 felles klasse med Stableford poeng. Her kan alle delta, ung og gammel, gutter og jenter, damer og herrer. Tilbudet er ment å motivere alle klubbmedlemmer til å spille på andre baner enn hjemmeklubben, og det premieres for beste Stableford poeng i hver turnering.

I tillegg til det individuelle, teller de 4 beste Stableford poeng fra hver spiller i klubben i et sammenlagt resultat. Her teller kun de 4 beste turneringene for hver klubb i sammendraget.

Sotra Golfklubb har utmerket seg med jevnt godt spill og god deltagelse på de fleste av de 7 turneringene. Derved sanket vi inn flest klubb poeng og kunne ta hjem NABOFEIDEN pokalen for 2012. Dette er 2.året denne turneringen arrangeres mellom klubbene og 1.året vant Meland Golfklubb.

Vi er den beste golfklubben i vår region!

Gratulasjon og spesiell honnør til Jens Vilhelm Hansen (dansken) som deltok på alle 7 turneringene og bidro derved spesielt til vårt gode resultat.