Nabofeiden - flere må delta fra Sotra!

Den første Nabofeiden turneringen gikk på Herdla i går og kun 2 fra Sotra Golfklubb deltok, Jens Vilhelm Hansen og Geir Otterbeck. Vi sanket 66 poeng til sammen, men...  Vi trenger flere spillere til neste runde på Meland 2 pinsedag.Otterbeck og Hansen - Klikk for stort bildeOtterbeck og Hansen

Nabofeiden er en sosial turnering som passer for ALLE golfere, uansett alder og handicap. Det beste for Sotra GK er at flest mulig med høyt handicap stiller, da turneringen går på stableford poeng.  De 4 beste fra hver klubb teller med i sammendraget og Sotra har vunnet de 2 siste årene!!! Jo flere som deltar fra klubben - desto større sjanse for en god poengfagst sammenlagt.

Folkens - meld dere på!  Her er en kort oppskrift for dere som ikke er helt kjent med Golfbox og påmelding til turneringer hos andre klubber:

• Velg "klubbkalender" på venstre menyen
  • I søkefeltet, velg den klubben som har turneringen - den neste er nå Meland Golfklubb
  • Deretter finner du oversikt på alle turneringer som denne klubben har og du velger "Nabofeiden"
  • Så velger du "meld på" og får detaljet om informasjon om selve turneringen.
Publisert av Geir Otterbeck. Sist endret 03.06.2013