Medlemmene tok "rotta" på pro-teamet

Det ble medlemmenes dag i Pro'ens turnering.

Hele 20 lag slo Marc og Ole Kristian. Riktignok spilte Marc og Ole Kristian på scratch mens lagene spilte på 3/8 hcp, men selv med 3/8 hcp hadde de havnet på en 14. plass.

Publisert av Olaug Evanger. Sist endret 09.10.2011

Hele 32 lag (64 personer) stilte til start i to shotguns. Nydelig "sommervær" med sol og 20 grader.

Stemningen var stor da lagene veddet mot Marc og Ole Kristian om hvem som skulle slå de. De som klarte å slå Marc og Ole Kristian, fikk doblet innsatsen sin. Det innsatte beløpet ble omgjort i gavekort som kan handles for i golfshop'en.

Oddsene var gode, for Marc har hatt fødselspermisjon i 2 uker (fikk en gutt 19.09. Gratulerer!), og Ole Kristian er "sluttet" å spille golf.
Marc og Ole Kristian endte på 62 slag (+2).

Resultatlisten viste at det ble medlemmenes dag. Vinnere ble Jarle Skage og Øyvind Iden.

Premielisten ser slik ut:
1. Jarle Skage/Øyvind Iden -6
2. Grethe Sæterlid/Aksel Lillebø -6
3. Roberth Giskegjerde/Erling Bakke -5
4. Rune Hovland/Ørjan Torsnes -5
5. Siren Bartnes/Terje Bartnes -5
6. Julie Hovland/Andreas Rolland -3
7. Monica Fjell/Rune Bartnes -3
8. Jo Stian Ekerhovd/Henk Ekerhovd -2

Øvrige resultater i Golfbox.

Høstens løvetann Inspill hull 5 Juniorer på terassen Pro-teamet
pust i bakken Putting hull 9 -1 Putting hull 9 -2 Putting hull 9 -3