Kvalifisert til Suzann Skills Challenge!

André - Klikk for stort bilde

Søndag 2.august kvalifiserte junioren vår, André Kleppe, seg til Suzann Skills Challenge.

Etter flere øvelser som bunkerslag, innspill, lavt slag, høyt slag, fade, draw, longest drive, spill 9 hull, 60m løping, armhevinger, osv... ble det en klar seier i klassen 13-14 år.

Publisert av Jan Ragnvald Torsvik. Sist endret 04.08.2015
Suzann Skills Challenge skal være et konkurransekonsept med formål om å utvikle utøvere på nivået under de aller beste. Konseptet baserer seg på NGFs sportslige plan der øvelser for å oppnå bedre basisferdigheter er grunnlaget for en fortsatt god utvikling.

Totalt reiser 4 stk fra Region Vest (en gutt og en jente i klassene 13-14 og 15-16). Utrolig kjekt at det siste årets trening viser så gode resultater for André.

Les mer om Suzann Skills Challenge på følgende side: http://www.golfforbundet.no/spiller/turneringer/suzann-junior-challenge

De reiser til Oslo lørdag 29.aug der de skal se Suzann Pro Challenge på formiddagen. På ettermiddagen skal alle utfordre seg selv med Idol konkurranse.
Søndag 30.aug skal de på nytt igjennom samme øvelsene som i kvalifiseringen, da mot de beste ungdommene i landet.

Klubben ønsker André lykke til i Oslo denne helgen.