RKS Nordvestlandet

Kriterier for uttak til Lag-NM

Vi har i samarbeid med klubbens Pro Marc laget noen kriterier som legges til grunn for uttak til Lag-NM. Tanken er at denne også blir førende for de kommende årene, med mindre justeringer som gjerne vil være mer hensiktsmessige.

Å være med å prøve å kvalifisere seg er åpent for ALLE .

Kriterier for uttak til Lag-NM (PDF, 113 kB).

Publisert av Terje Sivertsen. Sist endret 29.04.2019
Våren er kommet tidlig i år og golfsesongen er kommet godt i gang her på Vestlandet.
Fra i år er det slik at det sportslige ansvar lagt på styret i Sotra GK, og Rune Hovland  og Arild Nordvik har påtatt seg denne jobben.
(Kontaktinformasjon finner dere på golfklubbens sin hjemmeside.)

Som tidligere år ønsker Sotra Golfklubb å være representert i alle årets Lag-NM. Det har de siste årene ikke alltid vært like lett å sende lag slik at vi klare å representere i alle klasser, men håper at vi vil klare dette i år.

Det har spesielt i Herreklassen vært behov for å lage noen uttakskriterier slik at de som ønsker å delta kvalifiserer seg til dette igjennom sitt spill på vårparten.

Vi har i samarbeid med klubbens Pro Marc laget noen kriterier som legges til grunn. Tanken er at denne også blir førende for de kommende årene, med mindre justeringer som gjerne vil være mer hensiktsmessige.

Å være med å prøve å kvalifisere seg er åpent for ALLE .

Ber om at de som er interessert sender en e-post slik at vi kan få registret deres ønske om å være med i vurderingen.

Tilgjengelig informasjon om datoer og steder finner dere her: https://www.golfforbundet.no/spiller/turneringer/norgesmesterskapene/
Det er ikke klart hvilket sted det blir for herrer/damer i år ( Elverum / Østmarka GK/ Sandefjord).
LYKKE TIL !

Mvh  Rune Hovland / Arild Nordvik / Marc