Kr. 125.029,- er trygt i havn, men det kommer mere. Gratulerer alle!

Damegruppen - Klikk for stort bildeDamegruppen Marianne Rasmusen Vellykket og kjempe morsom Pink Cup arrangement.

Damegruppen har gjort en fantastisk jobb med årets Pink Cup arrangement og det ble en vellykket og morsom kveld. Resultatet på innsamlingen kommer senere når vi har fått oversikten. Flere bilder kommer også....

Det var fullt på turneringen som ble avholdt tirsdag 10. juni. Værgudene var med oss heldigvis og vi slapp unna det meldte regn og tordenværet. På 9-hulls runden fikk vi anledning til å kjøpe kaffe og boller, utslag av Ole Kristian, betale oss gjennom tunnelen og vedde på green treff. Givergleden var stor og stemningen var super.

Kvelden fortsatte med auksjon i klubbhuset og trekking på loddboken. Terje Hovdenak gjorde en strålende jobb som auksjonarius og sørget samtidig for god underholdning – det ble mye latter og stor stemning.

Damegruppen med Grethe, Tonje, Birthe, Åse Merete, Kari og Anne Lise gjorde en fabelaktig jobb med arrangementet. De har virkelig stått på og fortjener en stor stor takk for flott innsats. Takk også til Terje og til Ole Kristian. Ikke minst en stor takk til alle som har gitt til Pink Cup både i form av gaver til auksjonen og alle som har gitt bud og handlet.

Pengene går til brystkreftsaken og vi gleder oss til å bringe summen videre til Kreftforeningen.

Marianne Rasmussen

Terje Hovdenak som auksjonarius Pondus ryker til mens vi venter på auksjon Auksjon Forberedelser I Fotograf: Marianne Rasmusen photo-1.jpg photo-2.jpg photo-3.jpg photo-4.JPG photo-5.jpg photo-6.jpg pink-2.jpg pink-3.jpg pink-5.jpg pink-4.jpg pink-6.jpg pink-7.jpg pink-8.jpg Frank i rosa.jpg pink-10.jpg pink-12.jpg pink-11.jpg pink-13.jpg pink-14.jpg pink-15.jpg pink-16.jpg pink-17.jpg pink-18.jpg pink-19.jpg pink-20.jpg pink-21.jpg pink-22.jpg pink-23.jpg pink-24.jpg pink-25.jpg pink-26.jpg pink-27.jpg pink-28.jpg pink-29.jpg pink-30.jpg pink-31.jpg pink-32.jpg pink.jpg