Kr. 10.000,- til Sotra Golfklubb

Nordea Pairs 2012 klubbhuset - Klikk for stort bilde

Sotra Golfklubb vant kr. 10.000,- for å ha vært aktiv i innsending av bilder og god omtale om Nordea Pairs.

Det er Reidar Sakseide og Terje Hovdenak som fikk æren av å motta sjekken på landsfinalen til Nordea Pairs på Moss og Rygge sin golfbane i helgen.

Reidar og Terje kom forøvrig på en 34. plass, så det ble ingen tur til Portugal, men dog.

Vi vant da 10 tusen kroner!

Takk til Odd Larsen, som har stått for Nordea Pairs sine turneringer her hos oss.
Og- takk til Nordea!

Publisert av Olaug Evanger. Sist endret 15.01.2016

Nordea-sjekk 2012 - Klikk for stort bilde

Vi klipper fra nettsiden til Norsk Golf:

"Det vanket premier til de 20 beste lagene.
Men også to pengepremier til to klubber som henholdesvis stilte med flest lag i Nordea Pairs, og som sørget for best profilering for Nordea Pairs på internett.

Sotra GK kunne ta med seg en sjekk på 10.000 kroner hjem for beste profilering.

Finalearrangøren, Moss&Rygg Golfklubb kunne motta sjekk for flest antall lag for 6. gang. Oppfordringen fra Over Erichsne var klar: - Nå må da en annen klubb snart greie å stille flere lag enn oss!
I år har 3500 spillere fra 120 klubber deltatt i Nordea Pairs, en populær turnering som etter alle solemerker vil bli videreført neste"

Les mer om Nordeas sponsing av golf i Norge her