KLUBBTUR TIL BELEK

Som dere vet er Norwegian lite samarbeidsvillige for tiden når det gjelder vår klubbtur til Belek. Nå har det seg sånn at Norwegian flyr Bergen-Antalya direkte i hvert fall ut året. Derfor har jeg begynt å lure på om vi rett og slett skal endre reisetidspunkt for klubbturen vår fra mars til november.

Så spørsmålet er om dere kan svare til meg på reisak@live.no på ett av to alternativ:

1: Vi endrer tidspunkt for klubbtur, og reiser til Belek i november.

2: Vi beholder tidspunktet i mars, med de komplikasjoner det medfører (via Oslo, lang busstur).

Publisert av Terje Sivertsen. Sist endret 18.05.2018

Som dere vet er Norwegian lite samarbeidsvillige for tiden når det gjelder vår klubbtur til Belek. Turen har pleid å gå i februar/mars, og inntil i fjor kunne vi reise direkte fra Bergen til Antalya. I år måtte vi dra med SAS via Oslo, inkludert en 2,5 times biltur i Tyrkia.

Nå har det seg sånn at Norwegian flyr Bergen-Antalya direkte i hvert fall ut året. Derfor har jeg begynt å lure på om vi rett og slett skal endre reisetidspunkt for klubbturen vår fra mars til november. Det vil si at det da i år blir to klubbturer til Belek (inkludert den i mars), og så blir klubbturen neste år altså i november.

Det er hotellet/golfbanen i Tyrkia (Gloria) som nå begynner å stresse og vil ha en avklaring på om vi kommer. Det har seg nemlig slik at golftrafikken til Belek er i ferd med å ta seg opp igjen.

Så spørsmålet er om dere kan svare til meg på reisak@live.no på ett av to alternativ:

1: Vi endrer tidspunkt for klubbtur, og reiser til Belek i november.

PS: Dersom vi endrer klubbturen til Belek til november, så kan det fortsatt vært aktuelt å arrangere en alternativ tur til Spania til vinteren, slik det ble gjort i år.

Reidar Sakseide

turansvarlig