RKS Nordvestlandet

Snarveier

  • Utskriftsvennlig versjon SkilleTegn
  • Legg til favoritter

KLUBBTUR TIL BELEK 2020 - NY MELDING!

Neste års klubbtur til Belek går fra 7. til 14. mars. Norwegian har vi avskrevet da de reiser nedeover lørdag og hjemover tirsdag eller torsdag. Derfor gjør vi som følger:
Avreise lørdag 7. mars kl. 0710 fra Bergen via Oslo til Alanya, med SAS.
Hjemreise lørdag 14. mars kl. 1605 fra Alanya via Oslo til Bergen, med SAS.
 
Hvis du/dere vil være med til Belek neste år, så er det fint om dere tar kontakt med Reidar Sakseide, helst på epost reisak@live.no, eller på tlf. 90606765. Jo raskere, dess bedre, særlig av hensyn til plass på flyene. 
 
Påmeldingsfrist: 31. AUGUST.
Publisert av Terje Sivertsen. Sist endret 17.05.2019
(Håper ikke noen har bestilt flybillett allerede på bakgrunn av den første meldingen. I så fall skal de nok bli hentet i Antalya...)
Dette blir det rimeligste alternativet, siden SAS ikke tar ekstra for golfkøllene. Og det passer også bedre i forhold til når av ankommer Belek.
 
Prisen for oppholdet dekker all inclusive mat og drikke, seks dager fri golf + iallfall ni hull på avreisedagen, transfer til/fra flyplassene, samt fri bruk av rangen (baller), samt at golfbil er inkludert for samtlige på alle runder.
 
Kronen er svekket, og per i dag er pundkursen kr. 11,50. Dessuten reiser vi nå i høysesong, og turen blir noe dyrere enn i fjor. Den foreløpige prisen for turen blir:
Kr. 10.200 per person i dobbeltrom.
Kr. 12.200 per person i singelrom.
(Dette kan bli justert i forhold til hvordan pundkursen utvikler seg i forhold til våre kroner).
 
I tillegg kommer så flyturen som dere bestiller og betaler selv.
 
Bestem dere så raskt som mulig. Denne gangen er det to av de som var med i fjor som får gratis opphold. Ved 48 deltakere på turen blir det også denne gang to som får gratis opphold i 2021. Hvem det blir avgjøres i Graham Fidlers egen stableford-turnering.
 
For øvrig: God sommer!
 
Mvh
Reidar Sakseide