Klubbtur til Belek 2019

Så er det endelig bestemt, det blir klubbtur til Belek også neste år. I år ble det en lang busstur og fly med SAS, men neste år endrer vi litt på avreisedag, slik at det blir Norwegian til Antalya begge veier. Og vi kommer hjem igjen på samme dag som vi reiser fra Tyrkia.

Turen går:  Torsdag 21. februar til torsdag 28. februar. Flyturen går med Norwegian via Oslo.
Publisert av Terje Sivertsen. Sist endret 06.06.2018
Alle må bestille flybilletter selv.
Vi har fått utslagstider mellom klokken 08 og 09 hver dag, med mulighet for en ekstra runde på ettermiddagen, akkurat slik som i år. Vi bor fremdeles på Gloria, og forhåpentligvis er Graham i god form igjen og på plass.

Så nå er det bare å melde sin interesse til undertegnede. Prisen blir omtrent det samme som i år, men noe endelig oppsett for det er ikke klart ennå.

Påmelding til: reisak@live.no - eller på telefon 90606765.

Reidar Sakseide
GloriaVerdeBelek - Klikk for stort bilde