Celiann nr. 2- Vinner Anna og Lisa nr.3 | Fotograf: Lars Erik Løvaas
Juniormesterskap damer fotograf Lars Erik Løvaas
Thomas Andre nr 3, vinner Ole Kristian og Andreas nr 2 | Fotograf: Lars Erik Løvaas
Juniormesterskap herrer fotograf Lars Erik Løvaas
Turid nr 2, vinner Laila og Eva Brith nr 3 | Fotograf: Lars Erik Løvaas
Seniormesterskap damer fotograf Lars Erik Løvaas
Jan Kåre nr 3, vinner Tor og Hjalmar nr 2 | Fotograf: Lars Erik Løvaas
Seniormesterskap herrer fotograf Lars Erik Løvaas

Klubbmesterskap junior og senior 2010

Anna Kobbeltvedt ble juniormester for damer, Ole Kristian Rå ble juniormester herrer, Laila Fjell ble seniormester damer og Tor Killingstad ble seniormester herrer

Publisert av Olaug Evanger. Sist endret 06.09.2010

I helgen ble det arrangert klubbmesterskap for de yngste og de eldste.

Turneringen startet lørdag og de beste fikk også spille søndag.

I juniorklassen for jenter var det Anna Kobbeltvedt som vant suverent med to gode runder (75 og 67). Nivået på jentene har økt noe voldsomt det siste året.  Anna Vant klubbmesterskapet også i fjor, men i år forbedret hun seg med hele 36 slag!!  Celiann Kolltveit Tverlid tok en strålende 2. plass. Iris Lillebø og Lisa Marthinussen Sandstø kjempet lenge om 3 .plasssen. De endte på  totalt like mange slag, men Lisa trakk det lengste strået , og fikk 3. plassen,fordi hun avsluttet best. Verdt å merke seg er at alle disse 4 jentene hadde vunnet fjorårets klubbmesterskap med den scoren de fikk denne helgen.

I juniorklassen for gutter var det nok en gang Ole Kristian Rå som stakk av med seieren. Også han har forbedret seg fra i fjor. Ole Kristian gikk to solide runder (67 og 66), og var dermed 7 slag foran Andreas Rolland etter  36 spilte hull. Thomas Andre Nilsen fikk en fin 3.plass.

I damer senior klassen var det Laila Marit Fjell som også i år stakk av med seieren.  Hun gikk de 36 hullene på 74 og 75 slag, noe som førte til at hun vant sin klasse med hele 28 slag til neste kvinne. Turid  Ulveseth Instebø fikk en flott 2. plass og Eva Britt Tellnes en fin 3.plass. Det sies at Eva Britt ble noe uvenner med haugen på hull 4...

I herrer senior klassen ledet Tor Killingstad med 4 slag etter lørdagen. Dette forspranget var nesten forsvunnet etter de 9 første spilte hullene på søndagen. Hjalmar Skomsvold var mannen som kortet ned avstanden  til lederen. Men Tor spilte strålende de siste 8 hullene (på par). Selv om han fikk en dobbel bogey på siste hullet vant han suverent foran Hjalmar med hele 7 slag. Tredje plassen gikk til fjorårets vinner; Jan Kåre Mathiassen.

Arrangementet ble avviklet prikkfritt i strålende høstvær.

Gratulerer til alle årets vinnere og deltakere!