Klubbmesterskap for senior og junior 2012

Klasse damer jr. - Klikk for stort bilde

Klubbmesterskapet i Sotra Golfklubb for seniorer og juniorer 2012 ble avviklet 1. – 2. september. Turneringen gikk over 18 hull lørdag og 18 hull søndag. Det var 33 påmeldte golfere derav 26 seniorer og 7 juniorer.

Publisert av Geir Ole Tellnes. Ansvarlig Marianne Rasmussen. Sist endret 16.06.2013
Klasse damer sr. - Klikk for stort bilde Klasse herrer jr. - Klikk for stort bilde Klasse herrer sr. - Klikk for stort bilde

Forholdene var gode både lørdag og søndag – været var heldigvis bedre enn meldt. Banen var veldig fin som vanlig, og humøret var strålende på alle deltakerne hele helgen. Med så gode forhold ble det også gode resultater.

Av juniorene var det 5 jenter og 2 gutter. Celiann Kolltveit Tverlid lå 3 slag før Julie Hovland etter runde 1 og klarte også runde 2 å holde konsentrasjonen oppe og spilte god golf. Hun ble klubbmester med 3 slags margin til Julie Hovland og Anna Kobbeltvedt som delte 2. plassen.
Sander Herfindal Sæle ble klubbmester blant junior gutter. Han spilte seg kraftig opp søndagen og spilte bra. Andre plassen gikk til Andre Kleppe Ulvenes.

Senior Laila Fjell spilte godt på lørdagen og ledet med 10 slag på Turid Ulveseth Instebø. Laila var solid som alltid og fortsatt det gode spillet på søndagen også. Hun ble klubbmester og hadde 14 slag færre enn Turid. Eva Britt Tellnes kom på en god 3. plass.

Senior Hjalmar Skomsvold ledet etter lørdagens runde med 7 slag på Tor Killingstad. Spennende ble det søndags morgen om den gode formen til Skomsvold holdt runde 2 også. Det gjorde det og Hjalmar vant klubbmesterskapet med 12 slag foran Jan Kåre Mathiassen som klatret opp og knep andre plassen 2 slag foran Tor Killingstad.

Takk til alle fore caddies og starter som stilte opp i helgen, og takk til banemannskapet som holder banen så flott. Takk også til Olaug som alltid har kaffen klar med gode vafler, og som vanlig full kontroll på det administrative.

Gratulerer alle med god innsats!