RKS Nordvestlandet

Snarveier

  • Utskriftsvennlig versjon SkilleTegn
  • Legg til favoritter

Klubbmesterskap avholdt på pitch og put !

Lederballen damer 1 - Klikk for stort bildeLederballen damer 1 IMG_0989.jpg - Klikk for stort bilde

 

 

En fantastisk fin dag med 54 hull på pitch og put i dag lørdag 12. sept. En nydelig dag med fint vær og ellers veldig fine forhold på banen.

 

 

 

bunker.gif - Klikk for stort bilde

Publisert av Marianne Rasmussen. Sist endret 13.09.2015

Ole Kristian var ute tidlig på morgenen og klippet greenene og flyttet på hullene. Raske greener ble utfordrende for mange. Det var jevnt i teten blant damene og Linda ble klubbmester 2015 med 1 slag foran Marianne. Frode Øverli ble klubbmester for herrer foran Rune Bartnes på 2. plass. I sin tale sa Frode at dette vellykkede arrangementet måtte planlegges med i kalenderen til neste år - og der er vi alle som deltok i dag enige i :) Gratulerer til Siren som fikk hole inn one på hull 6. Dagen ble avsluttet med grillfest i telt ved klubbhuset - god stemning og en kjempe kjekk dag og kveld. Tusen takk til Ole Kristian og Irene som har tatt initiativ til mesterskapet og har stått for turnering og servering. Irene registrerte forøvrig 12000 skritt den dagen!

Arnstein og Ole Kristian i teltet Arnstein, Kurt og Åge er med Asbjørn, Alf Gunnar og Aksel Bjørn og Jan Kåre fornøyde på altanen bunker.gif det gikk hardt utover fuglene En liten pause Fine karer Fornøyde Vivian, Anne Britt og Grethe Fredrik koser seg Grillfesten er i gang 1 Grillfesten er i gang 2 Grillfesten er i gang 3 Grillfesten er i gang 4 Grillfesten er i gang 5 Grillfesten er i gang 6 Grillfesten er i gang 7 Her telles det opp Hjalmar, Bjørn Helge, Bjørn IMG_0946.jpg IMG_0989.jpg Ingunn heier på oss Jan Kåre på banen Lederballen damer 1 Lederballen damer 2 Fotograf: Marianne T Rasmussen Lederballen herrer Marianne, Linda og Siren Ole Kristian, Frank og Per Jimmy er med Pause mellom rundene 1 Pause mellom rundene 2 Pause mellom rundene 3 Siren fikk hole in one på hull 6 Sveinung og Reidar er med Trond Ove, Roar, Trond Helge Tusen takk til Irene