Klubbmester herrer 2011 Lars Erik Løvaas- Klubbmester damer 2011 Anna Kobbeltvedt

Det ble Anna Kobbeltvedt som trakk det lengste strået i damenes klubbmesterskap.
Celiann Tverlid fikk sølv og Linda Fjell fikk bronse.

Lars Erik Løvaas ble klubbmester for herrer i en meget spennende lederball.
Fantastisk flott delt andreplass på Frode Kausland og Kjetil Rasmussen

Publisert av Olaug Evanger. Sist endret 30.09.2011

Anna hadde en fin serie over 3 x 18 hull. 75,77 og 73 slag.
Men Celiann lå tett på med 77,77 og 77 og endte på en flott sølvplass 6 slag bak Anna.
Linda spilte 78,78 og 85. På hull 11 (2) gikk det helt skeis i vinden og hun endte på 11 slag på det hullet. Men hun klarte en fin 3. plass.

I herrenes lederball var det skikkelig spennende. Kjetil Rasmussen ledet med to slag frem til hull 16. Der fikk han en dobbelbogey og ble dermed liggende likt med Lars Erik Løvaas. Han slo en ny dobbel på hull 17 og med par på siste endte han 2 bak. Lars Erik.
Kjetil sine runder var slik 61,63 og 68.

Frode Kausland spilte jevnt godt, men tapte kampen om gullet på hull 16. Der slo han ballen ut, slik at den ble liggende uspillbar og endte på 7 slag på det hullet, Med par på hull 17 og hull 18 klarte han tilsammen like mange slag som Kjetil, og de endte på en delt sølvplass. Sterkt gjort av begge to.
Frode K. sine runder var 62,65 og 65.

Lars Erik skjønte  da han fikk par på hull 16 at NÅ kan jeg bli klubbmester. Det ble par på hull 17 og det hele ble avgjort med en flott chip inn på greenen på hull 18 25 cm fra pinnen og satte dermed par igjen.
Lars Erik sin serie ble 61,65 og 64.

Gratulerer til klubbmestrene og alle de andre for et fantastisk flott Klubbmesterskap, myndig ledet av Odd Larsen.

-Klubbmester-damer-Anna, Celiann nr Eirik Tverrlid slår ut En fornøyd Frode -Klubbmester herrer 2011 Lars Erik , nr 3 Kjetil og nr 2 Frode K
Klubbmesteren KM 2011 Glade spillere Anna, linda, Celiann og caddie Grethe KM 2011 Tilskuere KM-2011 Kjetil putter
KM-2011 Linda nr Konsentrasjon før putt. Lederballen Publikum venter
Publikum venter 2