Klubbfest og heder og ære

Årets ildsjel - Klikk for stort bildeÅrets ildsjel Det ble en meget vellykket årsfest i klubben, trygt og godt ledet av klubbens leder, Marianne T. Rasmussen og sekretær Therese Nilsen.

Årets spiller Julie Hovland
Årets talent gutter Andreas Sandvik
Årets talent jenter Celiann Tverlid Kolltveit

Årets ildsjel Nils Audun Hamre

Årets spiller: Julie Hovland :
Fra 17,4 til 10,5 i hcp
Vunnet order of merit på Team Norway Region Tour Vest. Med på vinnerlaget i Lag NM junior på Mørk golfklubb. Kom på andre plass i Lag NM damer på Nordvegen golfklubb. Dame klubbmester i Sotra golfklubb.Andre plass i klubbmesterskapet for junior, Sotra golfklubb.

Har trent vanvittig bra i år og endelig begynner det å vise i resultater :)

Årets talent jenter Celiann Tverlid Kolltveit:
Fra 17,9 til 11,6 i hcp.
3 første plasser, og 3 andre plasser på Junior Tour.Med på vinner laget i Lag NM junior på Mørk golfklubb. Hadde første Hole in one i turnering samme sted :). Kom på andre plass i Lag NMdame på Nordvegen golfklubb. Andre plass i klubbmesterskapet for damer, Sotra golfklubb, og satte banerekord for damer med 61 slag. Junior klubbmester i Sotra golfklubb

Årets talent gutter: Andreas Sandvik :
Fra
33,7 til 19,7 i hcp
Uten tvil beste utvikling i forhold til handicap.1 seier, 2 andre plasser og en 3 plass på Junior Tour i år. Klubbmester for junior i år. Har trent veldig mye i år og har bidrat med å opprettholde et godt miljø og drar andre junior med seg for trening og spilling :)

Årets ildsjel: Nils Audun Hamre:
Årets ildsjel er en person som en ikke trenger å spørre i forkant om en trenger hjelp til turneringer eller fadderhjelp. Årets ildsjel kommer og spør om det er noe han skal hjelpe til med, og har tilbudt seg utallige ganger til å stå forecaddie på hull 4, til å være fadder i VTG kursene, fadder til nye medlemmer og spesielt damer J.
Årets ildsjel bor ikke i nærheten, men kjører 2 mil hver vei for å tilby sine tjenester. Av 25 faddere som stod på listen i år, var han den eneste som stilte opp til de nye som ville ha fadder med på en runde på banen.
Slike ildsjeler vil klubben ha flere av !

Ellers ble det drysset ære over Marc som dyktig trener, Olav Andre, Rune Hovland og Andreas Rolland for trofast arbeid med juniorene.

Banemannskap og baneeiere ble hedret og Celiann for sin banerekord for damer.

I tillegg ble matchvinner Frode Kausland og nr. to, Remie Gildrenes hedret.

OG- alle Hole in One folkene fikk sine utmerkelser.

Og alle koste seg og synes det var en trivelig fest!

Banemannskap og baneeiere ble hedret Dansebandet Fra klubbfesten Fremgangsrike spillere hedres.
Her ledes festen trygt og godt . Hole in one gjengen Årets ildsjel

Publisert av Olaug Evanger. Sist endret 21.11.2013