Klart for SR Bank Open

Lørdag 25. april arrangerer vi i Sotra GK den første turneringen i årets Region Tour Vest. SR Bank stiller velvillig opp som sponsor også for årets eliteturnering, som de har gjort i flere år på rad nå. Det gjør at det vanker flotte premier til de beste.

SR bank ny logo - Klikk for stort bilde

Publisert av Jan Ragnvald Torsvik. Sist endret 25.04.2015

En endring fra tidligere er at årets turnering går over en dag og 18 hull. Det vil bli ført en Order of Merit-liste, som fører frem til ytterligere fete premier til de beste etter at alle turneringene i regionen er unnagjort. De fleste klubbene i Hordaland vil i år arrangere sin utgave av Region Tour. Og klubbene vil utover i sesongen stå fritt til å arrangere turneringen på den måten det passer den enkelte klubb best.

Ettersom åpningsturneringen går over bare 18 hull blir det ikke noe Wild card til Norgescupen fra denne turneringen. Men Wild Cards vil bli mulig å få senere, da Order of Merit-listen på gitte tidspunkt som Golfforbundet fastsetter, vil danne grunnlag for hvem som får Wild card.

Da er det bare å gå inn i golfbox og melde seg på --> her, hvis handicappet er lavt nok...

NB: Til dere som ikke har ambisjoner om å kjempe med de aller beste; turneringskomiteen trenger frivillige til noen timers dugnad denne lørdagen.
Ta kontakt med:
Reidar Sakseide på 90606765 eller
Rikard Stokke på 98040008.