RKS Nordvestlandet

Snarveier

  • Utskriftsvennlig versjon SkilleTegn
  • Legg til favoritter

Juniorturnering på Voss

Vi har igjen hatt en super helg til Voss. 3 fulle biler med ungdommer, noen voksne, og den årlige helgeturen til Voss var i gang.

Selv om de ble litt seint i seng fredagen, spratt ungdommene opp lørdag morgen(06.00???, gjør oppmerksom på at vekkerklokken var satt til 07.00) og var klar for en ny dag.

En del av gjengen hadde meldt seg på turneringen «nabofeiden», og forsvant ganske fort etter frokost, mens resten, tok turen opp litt senere.

Publisert av Therese Nilsen. Sist endret 03.06.2013


Vi puttet, slo på driving rangen, og hadde så innspill på banen. et ble noen utfordringer under innspill, da det var 4 stykker som ikke var vant til å gå på stor bane.

Som de fleste vet, så har vi jo bekken, som nesten går gjennom alle hullene, så her var det godt vi hadde ball-fiskestang.

Det store overraskelsen var nok at Karl bare har trent og trent, og aldri gått på stor bane noen gang.

Eirik og Frank hadde med seg Joachim, Stine, Andre og Celiann på nabofeiden. Der traff de pappa Rune, og Julie som også var klar.

De voksene hadde nok ikke den beste runden, men ungdommene klarte seg kjempe flott.

51 deltakere. Stine var i storform, og klarte 9 plass. Joachim 20 plass, Celiann 25 plass, Rune 24 plass, Eirik 32 plass, Julie 36 plass, Frank 40 plass, og Andre 48 plass.

Etter en flott dag med mye frisk luft, og som ble avsluttet med taco, og ikke minst mye snop(viktig), sluknet ungdommene og det ble stilt.

Turneringen gikk strålende !

Celiann og Julie spilte i klassen slagspill, og her vant Celian 1 plassen med +4. Julie tok dermed 2 plassen med +9. Kun to deltagere så her var seieren til Sotra i boks på forhånd. Gratulerer jenter..

I klassen slaggolf, gutter var det knalltøft..
1 plassen gikk til Sunnfjord, med -10?? 2 plassen til Voss med -10?? 3 plassen til Bjørnefjorden med -7, 4 plass -4, osv..

Sotra hadde ikke så mye å stille opp med, med den gjengen, men klarte gode plasseringer allikevel.

Andre på 11 plass med +8, Joachim på 13 plass med +13, og Bjørn Helge på 14 plass med +22. Godt jobbet til alle tre..

I klassen Gutter/Jenter hcp. 36-54 kom vi sterkere tilbake.
Her går Karl hen og vinner 1 plassen med 23 poeng, og nedskrivning.. Første gang på stor bane, og første gang på turnering.. Helt kongeJ Gratulerer.

Andreas tar 5 plassen med 23 poeng, og nedskriving. Stine tar 6 plassen med 23 poeng, og skriver seg ned til kvitt kort(etablert hcp) Gratulerer til begge to.

Videre kom Magnus på 10 plass, med 17 poeng, Ottar 20 plass med 9 poeng, Crispin 22 plass med 6 poeng, og Eirinn på 23 plass med 5 poeng.

Ottar Crispin og Eirin var med på turnering for første gang, og det gikk strålende..

Kjempe resultater av alle sammen, Voss er en tøff bane.
Igjen en flott dag, en flott helg og med fantastiske ungdommer.

Takk for turen..
Hilsen Irene, Eirik, Frank og Therese.


Med vennlig hilsen
For Knøtte- og Junior komitè.
Therese Nilsen
Tlf: 930 10 023