Junior Tour Voss

Celiann, Sander, Bjørn Helge, Andre - Klikk for stort bildeCeliann, Sander, Bjørn Helge, Andre Helge Sandvik I år som i fjor ble det arrangert tur til Voss for juniorene og de fortsetter det gode spillet !!!

15 unge og lovende juniorer hadde meldt seg på til helgetur til Voss.

Irene gjorde en flott jobb i forkant med leie av hytte og arrangere turen.

For en del av juniorene ble det turneringsspill begge dager. Nabofeiden ble spilt lørdagen, og 5 av våre juniorer noterte seg på topp 10-listen. Crispin best av samtlige Sotraspillere, både unge og eldre, med en 2. plass og 39 poeng. Han hadde ikke bakkekontakt resten av kvelden. Magnus fulgte opp med en 3. plass (38 poeng), Sander ble nr 6, Erika nr 8 og Andreas nr 10.

Søndag var det klart for Junior Tour, og Sotrajuniorene fortsetter den gode sesongen.

I klasse 1 Jenter hadde ikke Celiann dagen, og endte på en 2. plass,19 over sitt par.

I klasse 2 Gutter var det flere av juniorene som slo til med storspill og best av dem alle var Sander Sæle, som gikk -13 i forhold til sitt par, og vant klassen 7 slag foran nr 2. Neste Sotraspiller ble Andreas Sandvik på en 7. plass, med samme resultat som Bjørn-Helge på en 8. plass. De endte på +1. Magnus fulgte opp med en 11. plass, +3 og Andre ble nr 14 med +8. Gårsdagens beste spiller Crispin måtte stå over turneringen fordi han skadet seg.

I klasse 2 Jenter ble Erika nr 3 på +11 og Stine ble nr 4 på +16. Vinneren gikk på +6.

Spillerne med klubb-HCP deles i to klasser, de over og under 11 år.

For dem under 11 år, hadde Sotra 3 deltakere, Sebastian (nr 4), Lene (nr 6) og Josefine (nr 7).

For dem over 11 år, imponerte nok en junior fra klubben. Karl ble nr 2 med 24 poeng, 3 poeng bak vinneren. Ottar fulgte opp med en flott 7. plass med 19 poeng. Lars Fredrik ble nr 9 med 15 poeng.

Vi gratulerer med flott deltakelse og gode resultater og håper juniorene koste seg på turen.

Takk til Irene med hjelpere som stiller opp slik at juniorene får muligheten til å reise på tur sammen.

Takk for denne gang og vi håper det blir tur igjen til neste år :)

Resultater Junior Tour Voss

Resultater Nabofeiden