Junior Tour Sotra

Andre og Andreas - Klikk for stort bildeAndre og Andreas

Lørdag 17. august var det endelig Sotra sin tur til å arrangere Junior Tour, og våre egne juniorer fortsatte med dominansen de har hatt igjennom sesongen.

Totalt 49! juniorer stilte klar for turnering i varierende vær på Sotra Golklubbs bane på Kolltveit i dag. Med vind og noen regnbyger gir det ikke gode forutsetninger for å score lavt, men juniorene viste nok en gang hvor gode de kan være.

I klasse 1 Jenter vant Celiann på +6

I klasse 1 Gutter vant Jakob Stubhaug fra Sunnfjord GK på +6, ingen fra Sotra deltok i denne klassen.

I klasse 2 Jenter vant Erika på +5, og Stine fulgte opp med en flott 4. plass på +10

I klasse 2 Gutter vant Andre på -1, Andreas ble nr 3 på +1, Bjørn-Helge fikk en 7. plass på +7, Crispin ble nr 10 på +13, Magnus ble nr 11 på +13 og Sander ble nr 12 på +17.

I klasse 3 Jenter fikk Kaja Elvestad en flott 3 plass med 13 poeng

I klasse 3 Gutter vant Ottar med 23 poeng og kraftig nedskriving. Marcus ble nr 6 med 13 poeng og Lars Fredrik ble nr 7 med 12 poeng

I mix-klassen for de yngste ble Sebastian nr 4 med 13 poeng, Jens ble nummer 6 med 10 poeng og Josefine ble nr 8 med 8 poeng.

Totalt var det 16 juniorer fra Sotra som deltok. Veldig bra

Takk til dem som sto for et flott arrangement.

Vi gratulerer dagens vinnere og minner også på at neste turnering er Klubbmesterskap for Juniorer og vi håper så mange som mulig melder seg på der.

Dagens resultater

Klubbmesterskap for juniorer