RKS Nordvestlandet

Snarveier

  • Utskriftsvennlig versjon SkilleTegn
  • Legg til favoritter

Julies 1. seier på TNJT

Julie  - Klikk for stort bildeJulie R.Hovland

 

Denne helgen var det klart for finale på Team Norway Junior Tour Region Vest på Bergen golfklubb. Finale betyr også at Order of Merit, og plasser til neste sesong TNJT-turneringer skulle avgjøres.

 Julie lå på en ganske trygg 2. plass på OoM og ville med en 2. plass sikre sammenlagtseieren, men en 2. plass var ikke godt nok i finalen. Hun feide all tvil til side og vant likegreit jenteklassen og også en suveren seier på OoM.

Lørdag var det mye regn og med overvann på store deler av banen ble dagen avsluttet etter 9 hull. Da lå Julie på 2. plass, to slag bak lederen, og styrte mot en topp to plassering både i turneringen og OoM. I både vind og regn er +6 en meget akseptabel score på Bergen.

Søndag var ikke forholdene noe lettere, men værgudene så ut til å gi spillerene oppholdsvær. Selv om man slapp regnet, var vinden kraftigere enn lørdagen. Været så likevel ikke ut til å påvirke spillerne nevneverdig, og Julie nærmet seg lederen Stine Lindanger fra Stavanger. På 3. plass spilte Elisabeth Larsen Homme seg inn i seierskampen, med den beste 2. runden. Dette gikk mot en thriller-avslutning i årets finale. 

De siste 9 hullene blir spennende da de tre spiller jevnt, men Julie viser nok en gang at hun har evne til å prestere når det gjelder og leverer den beste avslutningsrunden blant jentene og vinner til slutt 3 slag foran Stine Lindanger. Elisabeth Homme ender 7 slag bak. Dermed er seieren i boks, Julies første seier på Team Norway Junior Tour Region og også sammenlagtseieren på OoM. Det betyr at hun får spille minst første turnering på Team Norway Junior Tour til neste år, høyeste nivå for juniorer i Norge

Vi gratulerer !

 

Resultater finner dere her

Order of Merit

 

Fotograf: R.Hovland Fotograf: R.Hovland Fotograf: R.Hovland Fotograf: R.Hovland

Publisert av Andreas Rolland. Sist endret 16.09.2013