Julie markerer seg internasjonalt!

Julie_gregnormanacademy2 desember 2016 - Klikk for stort bilde Greg Norman Academy

Julie Hovland ble tidlig i oktober invitert av Global Junior Golf til å delta i "Greg Norman Academy junior invitasjonal" golfturnering i Myrtel Beach i South Carolina 14.-17. desember.

Vertene inviterer de beste juniorene fra 26 land til å konkurrere i en "54 stroke play" turnering over tre turneringsdager.

Publisert av Jan Ragnvald Torsvik. Sist endret 23.12.2016

Flere av oss fulgte med i spenning da Julie fikk en imponerende start på turneringen med to runder med 76 slag og en fantastisk 5. plass sammenlagt, bare 4 slag bak førsteplassen. Tredjerunden ble ikke fult så bra med to uheldige hull endte runden på 83. (par 72 bane)

Dette til tross endte Julie på en fin 7. plass, bare 4 slag bak 3. plassen!

Julie's oppkjøringen til turneringen var ikke optimal, med tanke på at hun har vært utenfor konkurranse siden midten av september på grunn av en ryggskade. Det ble skarve 14 dager med innetrening før hun reiste til USA.

Vi i Sotra golfklubb er superstolte over Julie som har sin golfhistorie fra klubben vår.

Julie_gregnormanacademy desember 2016 - Klikk for stort bilde Greg Norman Academy