Jens Ivar Hollup slo Hole i One

Jens Ivar Hollup slo Hole in One på hull 6 i dag, torsdag 25. august. Hull 6 er et par 3, 110 m. Han brukte et 9'er jern

Publisert av Olaug Evanger. Sist endret 04.09.2011

Det ble litt halloi i klubbhuset før Jens Hollup gikk ut. Han betalte kontingenten sin i mars, kr. 3.250,-, og dette var hans første runde.

Vi ertet han med at det ble en dyr greenfee. En runde på banen hver sesong, liksom..

Men Jens og kompisen gikk trøstig i vei. Da de kom til hull 6, stod headgreenkeeper Bjørn på greenen og jobbet. Han trådte pent til sides og vinket karene inn.

Jens slo et rett og pent slag, som snertet flaggstangen og ballen ploppet rett i hullet. Jens fikk ikke dette med seg. Ikke kompisen heller.

Så da Jens kom til greenen, var ikke ballen der. "Tror han trillet bort mot gjerdet", sa Bjørn, og Jens gikk for å se.

Men- da tok Bjørn Jens i armen og geleidet han bort til koppen. Og der låg ballen. Jens var besvimelsen nær...

Per Asle Sandal og Bjørn gratulerte på det varmeste.

Og vi gratulerer her,  og minner om champagnen til klubbfesten 8. oktober.