Irene og Marianne på Golfforum

Overrekkelse til Kreftforeningen - Klikk for stort bildeOverrekkelse til Kreftforeningen

Irene og Marianne deltok på Norges golfforbund sitt Golfforum  avholdt på Fornebu helgen 12. november.

Med mange gode foredragsholdere ble helgen en lærerikt og fin helg.

Mange nyttige tips og råd å få med seg på veien videre. Samtidig som det er veldig kjekt å utveksle erfaringer og treffe andre i golfklubber i Norge.

​I tillegg til det faglige ble det jammen heder og ære under kveldens festmiddag :)

Publisert av Marianne Rasmussen. Sist endret 04.12.2016

Irene og Marianne på Golfforum - Klikk for stort bildeIrene og Marianne på Golfforum

Utrolig kjekt og overraskende å få prisen overrekt av styremedlem Edith Kalve. Marianne ble spurt om hvordan vi klarer å samle inn så mye som vi gjør. Hun fortalte om den fantastiske innsatsen til alle i damegruppen, til alle som deltar på turneringen og auksjonen, til auksjonarius og til alle som bidrar til denne flotte innsamlingen. Marianne skulle så gjerne hatt med seg de 6 flotte damene i damegruppen på scenen for å få heder og ære. Tusen takk til Grethe, Kari, Tonje, Birthe, Anne Lise og Åse Merete.

​For mer info fra Golfforum gå inn på www.ngf.no. Der finner du presentasjonene fra helgen.