Innsamlingsaksjon av gamle mobiltelefoner-NY frist 13.mai

mobil3

God innsats har medført at vi til nå har samlet inn over 300 mobiltelefoner. Stor takk til alle foreldre og barn som har stilt opp på dugnaden, og en spesiell takk til Therese Nilsen for hennes stå på vilje og engasjement!

Sluttdato for å samle inn telefoner er forlenget til 13. mai, så det er fortsatt noen dager igjen. Dersom du har anledning, så finnes det fortsatt områder som ikke er besøkt. Vi er overbevist om at det fortsatt finnes flere telefoner liggende i de tusen hjem på Sotra. Klarer vi å mobilisere en siste innsats i dagene frem til 6. mai så betyr det ytterligere penger til knøtte og junior arbeidet i klubben. Så langt har vi samlet inn for over 10.000,- kroner.

Publisert av Geir Tellnes. Ansvarlig John Ivar Halvorsen. Sist endret 06.05.2012
mobil5
TIDLIGERE INFO >>>
Bli kvitt gamle og defekte mobiltelefoner - og støtt samtidig knøtte og ungdomsarbeidet i Sotra Golfklubb.

Har du en eller flere gamle mobiler du ønsker å kvitte deg med? Nå kan du bli kvitt de på en trygg og sikker måte.

Dere har kanskje lest om innsamlingen av gamle og defekte mobiltelefoner i Vestnytt. Sammen med Sotra SK og Sund SK så er Sotra Golfklubb plukket ut til å utføre innsamlingen på Sotra og i Øygarden. Mot bedrifter kan man samle inn der man jobber og også via våre sponsorer.

Innsamlingen foregår ved bruk av egne poser som vi har fått fra Telenor. Vi har planer om å samle inn mobiler på 3 måter: via klubbhuset, via dør til dør aksjon og via bedrifter/sponsorer.

Vi trenger din hjelp skal vi nå målet som er å samle inn flere telefoner enn det er medlemmer i klubben. Klarer vi 1000 telefoner så er det 35.000,- til knøtte og junior arbeidet i golfklubben.

1) Mobiler kan leveres inn på klubbhuset helt frem til innsamlingen avsluttes 6. mai

2) Dere må gjerne ta en runde på deres egen arbeidsplass. Trenger dere poser så er det bare å ta kontakt med undertegnede eller du kan levere telefonene på klubbhuset

3) Dør til dør aksjonen vil Knøtte og Junior gruppa organisere. Har du anledning til å stille opp på det så ta kontakt med Therese Nilsen på the.nil@online.no

Mer informasjon om innsamlingen kan leses på http://idrett.forbundetonline.no/tema/mobilretur/Sider/om_mobilretur.aspx

Viktig info!

Sotra Golfklubb får kr. 35,- for hver innsamlet mobil, som i sin helhet går til knøtte og junior avdelingens arbeid i klubben.

• Ta ut evt. SIM kort
  • Ingen lader eller ledninger skal leveres, kun mobilen.
  • Innlever på klubbhuset, delta i dør til dør aksjonen eller ta en runde på egen arbeidsplass.
  • Alt innhold på evt. minne blir slettet på sikker måte av Telenor
  • Alle mobiltelefoner kan innleveres, uansett alder, type, hel eller skadet.

På forhånd takk!!!

Sotra Golfklubb