Hole in One på hull 6, årets 4 og femte og så kom Eirik.

Enda en "utlending" med Hole in One, skulle jeg skrive, og så står hun her, ENDA en "utlending" og sier "Jeg har HiO på hull 6".

Og så kom jaggu meg Eirik Tverlid også, med HiO på hull 6. Men han er "vår".

(Tror noen må flytte hullplasseringen..)

Eirik Tverlid med hole in one - Klikk for stort bilde

Publisert av Olaug Evanger. Sist endret 12.04.2015

Torsdag 10. april slo Christer Heggernes fra Herdla Golfklubb, HiO på hull 6, par 3, 110m, med sin 50 gr. wedge.
Enkelt og greitt, ballen trillet galant i hullet. Markør Vibeke Olsen ble litt misunnelig, da huns spilte på samme merke ball, og ville gjerne at den som lå i hullet skulle være sin, men det var det ikke.

Så kom damen søndag 12. april og hadde HiO på samme hull, 98 m fra rød tee. Hun brukte et 7'er jern.
Hun heter Marina Kristensen og er medlem i Fana Golfklubb.

Like enkelt, ballen trillet rett i hullet. Hennes markør var Atle Fosse.

Noen timer etter kom Eirik Tverlid, greenkeeperen vår Han hadde slått HiO på hull 6 med sin 50 grader wedge.
Det er Eirik sin tredje HiO på vår bane. Første satt på hull 3 og de to andre på hull 6. (hilse til Marc, som enda ikke har hatt HiO)
Bivånet av familien Hamre og Tom Vognstølen.

Gratulerer alle tre..
Alle HiO'ere blir invitert på klubbfesten i november for å spandere  sjampis på oss andre:-)