RKS Nordvestlandet

Snarveier

  • Utskriftsvennlig versjon SkilleTegn
  • Legg til favoritter

Herretur til Himmerland i Danmark

En raskt arbeidende turkomite har, i etterkant av herreturneringen mandag kveld, kommet frem til følgende opplegg for en tur i regi av herrekomiteen:

Turen går til HIMMERLAND i Danmark, med avreise FREDAG 8. NOVEMBER KL. 1430 fra Bergen, og med retur i Bergen MANDAG 11. NOVEMBER KL.1315.

 

På Himmerland har vi valgt å ta en full 18-hullsrunde på Old Course lørdagen når vi kommer ned. I tillegg tar vi en runde på par 3-banen på området.

Søndagen tar vi en runde på hver av de to banene (New course og Old course). I pausen spiser vi lunsj/middag i restauranten på hotellet.

Avreise fra Hirtshals er kl. 2100 om søndagen, så vi må ha avsluttet golfrundene senest kl. 1830. Det betyr veeeldig tidlig start om søndagen…

Totalprisen per person med reise og opphold er stipulert til ca. 2850 kroner. Da reiser vi tre mann i hver bil, og drivstoffutgifter til bileierne er kalkulert inn. I prisen er også innbakt at vi bor i enkeltværelser.

Vi regner med å få sponset 30.000 kroner av tidligere oppsparte turmidler. Dermed er prisen per person avhengig av hvor mange som blir med. Men et sted mellom 800 og 1500 kroner per person skulle være innenfor rammene.

For dem som ikke har vært på Himmerland før, så kan vi kanskje lokke med at det er en av de få banene i Europa med bl.a. et par 6-hull…

Påmelding asap, og innen onsdag 9. oktober, til Reidar Sakseide, på tlf. 90606765 eller epost: reidar.sakseide@ba.no

KOM AN IGJEN, NÅ BLIR DET ENDELIG TUR!!!!!!!!!

 

Publisert av Olaug Evanger. Sist endret 02.10.2013