Gratulerer til Julie som har signert for University of south Alabama!

12. April signerte Julie papirene med University og South Alabama offisielt.

Julie har hatt flere gode tilbud fra universiteter i USA men valgt til slutt å signere for Alabama Jaguar`s. Universitet ligger ved kysten i Mobil Alabama og har temperatur på 20 – 30 grader hele året. Laget som hun skal representere ligger i 1. divisjon i NCAA som er øverste nivå innen college golf i USA. Det gjennomføres ca 8-10 turneringer pr sesong, og det foregår over stort sett hele sydligste delen av USA, inkl. Hawai.

Publisert av Terje Sivertsen. Sist endret 02.05.2017

Julie signerer for USA - Klikk for stort bilde

Julie har fått et godt scholarship som tyder på at University Of South Alabama virkelig har ønsket henne på laget.

Julie vil reise til USA i begynnelsen av august, og vil spille for Jaguars frem til våren 2021.

Sammen med Julie har laget også signet en annen jente fra Norge Caroline Berge (Stavanger). Julie kjenner Caroline godt og har konkurrert med henne i flere år. Det er veldig like typer og skal bo sammen i starten. I tillegg har laget signert en jente fra Malaysia som har flere gode plasseringer i både Thailand og Malaysia.