RKS Nordvestlandet

Golfreglene 2019 - ekstra regelkveld 12.mars

Sotra GK vil med dette innby til en ekstra regelkveld der «Klubbpresentasjon» utarbeidet av R&A og oversatt av NGF, vil bli gjennomgått. Målgruppen er alle golfspillere (på alle nivåer) som ønsker å lære regler eller friske opp regelkunnskapene. Ivrige turneringsspillere bør absolutt delta.

Tirsdag 12. mars kl. 18.00 – 20.00

Påmelding via golfbox. NB! Maks 25 deltagere per kurs.

Publisert av Terje Sivertsen. Sist endret 22.02.2019
Hva er Klubbpresentasjonen?
Klubbpresentasjonen er en innføring i golfreglene, hvor «ofte brukte regler» gjennomgås.
Den fokuserer ikke på hva som er nytt i 2019-reglene sammenlignet med 2016-reglene, men er en enkel opplæring i golfreglene og hvordan de brukes. De som kan litt golfregler fra før vil merke seg hva som er annerledes enn før, da de fleste av reglene som er endret til 2019 blir gjennomgått, uten at det er fokus på at de er endret eller noen sammenligning mellom hvordan det var og hvordan det er nå.

For en mer dyptgående opplæring i reglene henvises til Regelseminarene Nivå 1 og Nivå 2 som arrangeres av NGF. Mer informasjon om Regelseminarene er rett rundt hjørnet!

Klubbpresentasjonen blir avhold på rom 210 på Sotra vgs. Følgende tidspunkter er satt opp:

Påmelding via golfbox. NB! Maks 25 deltagere per kurs.

Kursholdar er Rikard Stokke.