Golf Tour Hordaland - resultat

Resultatliste

Golfsesongen er igang, og Golf Tour Hordaland startet med sin første turnering lørdag og søndag på Sotra GK. Turneringen har tradisjon flere år tilbake og spilles på forskjellige golfbaner i Hordaland i løpet av en sesong.

Publisert av Geir Ole Tellnes. Sist endret 04.05.2011
Vinnere GTH på Sotra

Bilder >>>

Det var påmeldt ca. 40 deltagere, og de beste spillerene i Hordaland er representert i turneringen. Sotra golfklubb deltok også med sitt antatt beste mannskap.

Etter første dag ledet Sverre Østervold Marcelius fra Bjørnefjorden GK etter en fin runde på par. Lars Mjeldheim Sandvoll fra Fana og hjemmehåpet Ole Kristian Rå delte 2. plassen kun et slag bak. Rå spilte stort sett stødig om lørdagen, men måtte tåle en dobbelbogey på hull 8.

På runden søndag ble det en god del endringer på resultatlisten, og som en spennende avslutning ble det til at Marcelius og Lars Mjeldheim Sandvoll fra Fana endte opp på samme poeng. Det måtte da omspill til for å kåre Sverre Østervold Marcelius som rundens vinner.  Det var premiering til de 5 beste deltagerene. Selv om Sotra GK sine spillere ikke nådde helt til topps denne gangen, var det likevel en flott innsats med 5 spillere blant de 10 beste !

I dameklassen var det denne gangen kun en deltager, så der var resultatet gitt på forhånd.

På søndag kunne Sotra Golfklubb notere en ny "Hole in One" på hull 1. Det var Magne Ove Istad fra Bergen Golfklubb som greidde å få ballen i "koppen" med  et perfekt slag  fra utslagsstedet.