God stemning på Losby i helgen

Losby Pink finale 2013-2 - Klikk for stort bilde

Den nasjonale finalen i Pink Cup 2013 ble avviklet i helgen på Losby golfklubb. Det var Egil Sæle, Terje Hamre, Sveinung Måkestad og Arnt Rasmussen som i år fikk æren å representere Sotra golfklubb.

Losby Pink finale 2013-1 - Klikk for stort bilde

Det var god stemning på innspillet på lørdagen. Med fint vær, fin og tørr bane og med 7 birdies lovet det godt til søndagens spill. Men forholdene var nok mer krevende på søndagen. Regnvær hele natten gjorde banen våt, og meget krevende. Det ble både vått og vindfullt utover dagen også. 3 caddier stilte opp og gjorde så godt de kunne for laget, og det ble en svært kjekk runde.

Som noen sikkert har sett i Golfbox kom vi på 10. plass av 13 lag, som uansett må være noenlunde hederlig. De to beste lagene hadde vel rundt 9-10 birdies og gikk på minus 15 netto.

Ålesund vant pga best back-nine, og arrangerer neste års Pink cup finale. Losby kom på andre plass.

Sotra fikk oppmerksomhet for å ha samlet  inn mest penger, og bl.a. både "golfsjefen" Finn Andreassen og Marit Sophie Egge, prosjektleder for Pink Cup i Kreftforeningen, kom og gratulerte Sotra golfklubb.

Det var flere golfspillere fra andre klubber som spurte hvordan vi klarte å samle inn så mye penger, og hva vi egentlig gjorde for å få det til ....

Se også pinkcup hjemmeside: http://www.pinkcup.no/

Publisert av Marianne Rasmussen. Sist endret 30.09.2013