God stemning på årsfesten i år også !

IGod stemning med bordene - Klikk for stort bilde  år, som tidligere år, var det veldig god stemning på klubbens årsfest. Det ble avholdt på Straume Technologisenter lørdag 7. november. En fin kveld der det var taler, kåringer, god mat og drikke, dans og stemningen var på topp.

Publisert av Marianne Rasmussen. Sist endret 09.11.2015

Toastmaster Terje og styreleder Marianne - Klikk for stort bilde Terje gjorde en fantastisk jobb der han ledet oss gjennom kvelden krydret med morsomme observasjoner på golfbanen. Styreleder Marianne holdt en tale der golfåret 2015 ble oppsummert med alt det flotte vi har erfart og oppnådd.

Våre dommere Rikard og Reidar - Klikk for stort bilde Styret ville også benytte anledningen til å overrekke en spesiell takk til våre to dommere Reidar Sakseide og Rikard Stokke. De gjør en meget god jobb der de begge er engasjerte, de holder seg oppdaterte, følger det planlagte løpet i forhold til dommerstatusen sin - vi er veldig stolte og fornøyde med å ha to flinke dommere i klubben vår. De fikk hver sin klubbgenser som takk for veldig god innsats.

Årets ildsjel 2015 - Jan Ragnvald Torsvik - Klikk for stort bilde Årets ildsjel 2015 ble kåret og det var Jan Ragnvald Torsvik som fikk prisen i år. Han har virkelig lagt ned mange timer for klubben. Med så stor aktivitet vi har i klubben blir det også utrolig mange artikler, bilder og nyheter å skrive og publisere. Han har engasjert seg i klubben og baneselskapets dokument Mål og visjon som skal vedtas på neste årsmøte. Han har også tatt initiativ til konfirmantgolf 2 år på rad - et veldig vellykket tilbud til ungdommer. Vi gratulerer Jan Ragnvald som fortjener prisen!

Årets ivrigste Anne Britt - Klikk for stort bilde Styret ville dele ut enda en pris - Årets ivrigste 2015. En pris som går til en person som har utpekt seg som ivrig ikke bare i begynnelsen av sesongen, eller når været tillater, men en som spiller uansett, som trener iherdig, og som deltar ivrig på turneringer. Anne Britt Fanekrog ble kåret som årets ivrigste - hun har virkelig stått på i år, som i fjor. Marc listet opp mange timers spill, trening, protimer og hun fortjener absolutt prisen og vi gratulerer Anne Britt!

Heldige som har fått hole in one - Klikk for stort bilde Olaug fikk fram alle som var på festen som har fått Hole in One i 2015 på banen vår. Hele 14 Hole in One er det blitt. Men i tillegg til de 14 i 2015 måtte Rune Bartnes også komme fram for han fikk Hole in One 16. november i 2014 - etterat vi hadde årsfest i fjor ! Vi gratulerer alle sammen!

Grethe og Rune overrekker gaver fra damekomiteen og herrekomiteen - Klikk for stort bilde

Herre- og damegruppen ved Rune og Grethe ville takke baneselskapet for godt samarbeid med en liten oppmerksomhet.

Vinnerne av avslutningsturneringen - Klikk for stort bilde

Lars fikk fram vinnere av avslutningsturneringen - en morsom flaggturnering - der det var mange premier, men Alf Gunnar var best og vant - vi gratulerer alle.

Marianne fikk Olaugs blomst - Klikk for stort bilde Olaug har enkelte år ville gi en blomst til en som gjør hennes hverdag litt enklere. Til en som stiller opp når det er behov og som alltid er positiv - Olaug sin blomst gikk i år til Marianne.

Kvelden ble avsluttet med dans og musikken i år ble levert av Lars Erix. Veldig god danse musikk og det var fullt på dansegulvet resten av kvelden :)

Tusen takk til Irene, Ole Kristian, Rebekka, Kari og Arnt som hjalp til og arrangerte årsfesten

Fotograf: Marianne Rasmussen Anne Britt.jpg Fotograf: Marianne Rasmussen Åse Merete, Birthe, Marianne og Sølvi | Fotograf: Marianne Rasmussen Fotograf: Marianne Rasmussen Fotograf: Øyvind Bru Fine damer :) | Fotograf: Marianne Rasmussen Grethe og Rune overrekker gaver fra damekomiteen og herrekomiteen | Fotograf: Marianne Rasmussen Fotograf: Marianne Rasmussen Fotograf: Marianne Rasmussen Fotograf: Marianne Rasmussen Fotograf: Terje Hovdenak Fotograf: Terje Hovdenak Fotograf: Marianne Rasmussen Rikard og Reidar.jpg Toastmaster Terje og styreleder Marianne | Fotograf: Marianne Rasmussen Terje og Marianne.jpg Fotograf: Marianne Rasmussen Fotograf: Marianne Rasmussen Årets ildsjel 2015 - Jan Ragnvald Torsvik | Fotograf: Marianne Rasmussen Årets ildsjel.jpg Fotograf: Marianne Rasmussen