RKS Nordvestlandet

Snarveier

  • Utskriftsvennlig versjon SkilleTegn
  • Legg til favoritter

Flott DNB turnering med Hole in One slått av Rune Mjøs

36 deltakere stilte til start på årets DNB turnering 22. mai. Litt yr i luften, men alle var glade og fornøyde.

Vinnerresultatet var ikke mindre enn minus 10 og vinnerlaget bestod av Vidar Sangolt, Øyvind Hagenes, Nils Asbjørn Telle og Ole Magne Glesnes.

Midt i konkurransen klarte daglig leder på Meland golfklubb, Rune Mjøs, å slå Hole in One på hull 10(1) til stor jubel fra medkonkurrenter. Han må nok ut med 200 kroner til velkomstdrink på klubbfesten vår 2. november. Og han og fruen blir invitert på festen, der han får utlevert en plakett for sin bragd!

Gratulerer!

Flotte premier, god lapskaus og glade deltakere :-)

Publisert av Olaug Evanger. Sist endret 16.06.2019

36 deltakere stilte til start på årets DNB turnering. Litt yr i luften, men alle var glade og fornøyde.Vinnerresultatet var ikke mindre enn minus 10 og vinnerlaget bestod av Vidar Sangolt, Øyvind Hagenes, Nils Asbjørn Telle og Ole Magne Glesnes.Midt i konkurransen klarte daglig leder på Meland golfklubb, Rune Mjøs, å slå Hole in One på hull 10(1) til stor jubel fra medkonkurrenter. Han må nok ut med 200 kroner til velkomstdrink på klubbfesten vår 2. november. Og han og fruen blir invitert på festen, der han får utlevert en plakett for sin bragd!Gratulerer! - Klikk for stort bilde