Fint besøk fra Norges golfforbund

I dag har vi hatt hyggelig besøk av selveste presidenten i Norges golfforbund, Marit Wiig.Marit Wiig og Marianne.JPG - Klikk for stort bilde

Med seg hadde hun Edith Kalve, Lise Bjørnstad og Svein Einarsbøl.  Veldig kjekt å få besøk og få anledningen til å vise fram vår flotte golfbane og ikke minst skryte masse av klubben vår - som absolutt er velfortjent.Damene samlet.JPG - Klikk for stort bilde

Publisert av Marianne Rasmussen. Sist endret 25.06.2016

Tur på banen.JPG - Klikk for stort bilde

Marit Wiig er impontert over klubbens arbeid rundt Pink cup og ville gjerne møte noen av klubbens ildsjeler rundt dette. Ekstra kjekt var det i dag å kunne skryte av den fantastiske flotte summen som nå er samlet inn til Brystkreftforeningen. Damegruppen har gjort en formidabel innsats som er lagt merke til av presidenten selv.

IMG_2701.JPG - Klikk for stort bilde

Vi hadde en hyggelig stund med tur på banen og god lunsj i klubbhuset. Marit var spesielt interessert i å høre om vårt arbeid med rekruttering, Pink cup og prosjektet Grønn glede. Ikke minst var hun imponert over våre muligheter med pitch og put banen. Bjørn fortalte om vår situasjon om en evt. ombygging av banen pga ny vei. Hun mente vi var framoverlent og synes også vår nye visjon var fin.

I tillegg ville Svein med sin Helse-tour bobil ta en prat rundt golf og helse. Følg med på Svein sin blogg om sine besøk.

På hull 2.JPG - Klikk for stort bilde

Litt om Helse-tour, og sitat fra Lise Bjørnstad:

Mandag 23. mai startet vi Helse-tour i Asker golfklubb, der vår president Marit Wiig og Askers ordfører deltok på kick-off som markerte starten på en spennende reise.  Svein Einarsbøl er nå godt i gang med sin reise for å promotere golf som helsefremmende idrett, og bidra til det lokale folkehelsearbeidet i golf-Norge.  Vi har også lagt ut informasjon om Helse-tour på våre nettsider

Svein skriver også blogg på www.norskgolf.no  om sine besøk.