RKS Nordvestlandet

Snarveier

  • Utskriftsvennlig versjon SkilleTegn
  • Legg til favoritter

En ny fantastisk helg med golf for juniorene i Sotra Golfklubb

Narvesen Tour Sunnfjord - Klikk for stort bilde

Narvesen Tour nr 6 ble gjennomført på Sunnfjord Golfklubb. En flott bane som gir gode resultater om du holder deg i fairway, men krever sitt om du besøker lyngen eller skogen. 

Det er nesten blitt en tradisjon at Terje Vallestad åpner opp for oss alle i sin flotte hytte, en utrolig gjestfrihet, der fokus er at alle skal kose seg. DET GJØR VI ALLE. Tusen takk for lån av hytten.

Vedlegg... (PDF, 200 kB)

Publisert av Terje Sivertsen. Sist endret 21.08.2018

Helgen start lørdag med turnering for store og små, NVT – Nord Vest Tour, der hytte eier Terje tok seier i herreklassen og Tuva Hagenes med nedskriving tok andre plass i juniorklassen på handikap, tett etterfulgt av Sander Vallestad. I slagklassen for juniorene tok Andre Ulvenes Kleppe seieren og de andre plassen snakker vi ikke om (eller noen nevnte så fint at deres bidrag var med på å skape vinnere – da han tok en av de siste plassene☺).

 Se link for alle resultater og bilde for klassen der Sotra har flere spillere i toppen av listen: https://www.golfbox.no/app_livescoring/tour/?language=1044#/competition/1529475/results/1613174

Etter en litt kald og våt runde golf var det ekstra godt å komme opp i en varm hytte der maten sto klar på bordet – takk for nydelig god mat Mette. Etter mat tok det ikke lang tid før barna spilte kort, data eller slappet av på rommene. De eldste guttene så også ut til å nyte dette litt de også. Utrolig viktig for de aller minste at Magnus og Andrè tar seg tid til å delta og ikke minst tar seg tid til å lage litt show med lange gode slag på rangen. Mange små ser opp til dere og vi i Sotra setter utrolig stor pris på dette.

Søndagen viste værgudene fra en annen side. Det lille regnet som kom, var nesten vekk før du fikk satt opp paraplyen. Det skulle vise seg at dette var dagen der flere barrierer skulle bli brutt:
 
- 2. plass til Mathilde, Julie og Magnus i sine klasser(miks 9-12 år, 13-15 år og 16-19 år).
 
- Noen av juniorene gikk opp en klasse og spilte sin første 18 hulls runde på stor bane samtidig
som scoren faktisk ble best på siste runde.
 
- Se bilder under☺
 
Her er navnet på alle de håpefulle som reiste::
Håvard Hagenes, Tuva Hagenes, Olav Hagenes, Joackim Hagenes, Sander Vallestad, Mathilde Sandvik,
Magnus Sandvik, Alexander Fløysand, Marius Ulvenes Kleppe, Julie Ulvenes Kleppe og Andrè Ulvenes
Kleppe. Totalt var vi 11 juniorer og 8 voksne som var tilstede denne helgen. Håper vi dobler dette
antallet til neste år.
 
For flere scorer se vedlagt link:
Oppsummert en meget vellykket helg.
 
Mvh
Juniorkomiteen.
Narvesen Tour Sunnfjord Narvesen Tour Sunnfjord Narvesen Tour Sunnfjord Narvesen Tour Sunnfjord Narvesen Tour Sunnfjord Narvesen Tour Sunnfjord Narvesen Tour Sunnfjord Narvesen Tour Sunnfjord Narvesen Tour Sunnfjord Narvesen Tour Sunnfjord Narvesen Tour Sunnfjord Narvesen Tour Sunnfjord Narvesen Tour Sunnfjord Narvesen Tour Sunnfjord Narvesen Tour Sunnfjord Narvesen Tour Sunnfjord Narvesen Tour Sunnfjord Narvesen Tour Sunnfjord Narvesen Tour Sunnfjord Narvesen Tour Sunnfjord Narvesen Tour Sunnfjord