RKS Nordvestlandet

Snarveier

  • Utskriftsvennlig versjon SkilleTegn
  • Legg til favoritter

Disse gutta fra Sotra GK vant Onlinegolf sin Vinterserie

High Flying Birdies2 - Klikk for stort bilde

 

High Flying Birdies knuste feltet og vant finalen i overlegen stil med ufattelige 176 poeng. Dette er den desidert høyeste poengsummen som er registrert i sluttspillet i årets turnering.

Publisert av Terje Sivertsen. Sist endret 10.04.2017

 Forrige torsdag spilte vi finale i Online Vinterserie på Bergen golfsenter. Vi var fire lag i finale som spilte en man fra hvert lag på fire simulator. Det var meget spennende etter 9 hull og vi ledet med 7 poeng. Etter pausen tok vi The High Flying birdies (alle fra Sotra Gk ) tak i finalen. Jo Stian var steady men hadde litt trøblete back nine men hadde kontroll. Ole Kristian hadde 3 eagler å back nine og klarte å spille - 7 på banens par. Eirik skjold  var i stor form dagen før og igjen i Finale med - 7 på banens par. Bade Ole og Eirik hadde 46 stabelford poeng og alle scorene til de fire spillerene teller. Jo Stian en stabil 36 poeng, kanskje litt skuffet men var bedre en i fjor ;) Marc nykommer til laget var - 2 etter 9 hull og ganske jevnt med de han spilte sammen med, men etter pausen ramlet det in 2 eagler og 4 birdies på siste 9 hullene. Marc endte på - 10 på banens par og 48 stabelford poeng. Med det var seieren var:) 176 POENG hadde High flying Birdies, andre plassen var 22 poeng bak. 

Med oss hadde vi super kaptein Benjamin Nyborg som gjore en kjempe jobb å bygge spillerene opp før siste runde. 

 

High Flying Birdies   176 Marc Wyn Rogers 48 Eirik Skjold 46 Ole Kristian Rå 46 Jo Stian Ekerhovd 36  

Team SJAP    154 Nicholas McCourt 41 Anders Myhr 39 Sturle Kristensen 38 Jonny Merkesdal 36  

Team Sofa    149 Arnstein Vik 41 Sven Torgersen 37 Stian Aadland 36 Andreas Yrvin 35  

In The Hole    139  Erik Høsæter 39 Ronny Rosenberg 37 Tor Erik Tuften 35 Per Eirik Pedersen 28

 

Vinner laget vant 

Premier

Førstepremie er tur til CobraPuma sitt nordiske hovedkvarter i Skåne i Sverige. Her får man en personlig tilpasning av en driver og vi skal spille golf på fantastiske VasaTorp GK og Rya GK.

Marc

High Flying Birdies - Klikk for stort bilde