Damene på andre plass og herrene på delt andreplass og Julie ble norgesmester igjen!

NM senior 2.divisjon Herre- og damelaget - Klikk for stort bilde

Dagens runde i Lag NM på Meland ble nok er lang, tung runde. Gutta ble innspilt av Sunnmøre golfklubb som snek seg forbi på resultatlisten.

Meland gk. vant herreklassen sammenlagt med 555 slag, Sunnmøre golfklubb og Sotra golfklubb delte andreplassen med 574 slag.

Damene sikret sin andreplass med god margin, 380 slag sammenlagt. Meland golfklubb vant med 348 slag.

Julie ble norgesmester i eliteklassen med sitt lag, Oslo golfklubb. De vant med 425 slag, 1 slag bedre enn Stavanger golfklubb som kom på andreplass.

GRATULERER TIL DERE ALLE! KNALLBRA!

Publisert av Olaug Evanger. Sist endret 18.07.2016

Begge lagene er nå kvalifisert til å spille i 1. divisjon neste år. Og det er kjempefint!

NM senior 2.divisjon Damelaget - Klikk for stort bildeNM senior 2.divisjon Damelaget

NM senior 2.divisjon Herrelaget - Klikk for stort bilde