Damene i Sotra Golfklubb på tur

Golftur England 2012 030b

Helgen 26.-29. april reiste 13 kjekke damer på golftur til Manchester. Det var første utenlandstur for damegruppen. Vi bodde på Shrigley Hall Hotel Golf & Country Club, og banen lå i gangavstand fra hotellet.

Publisert av Geir Ole Tellnes. Ansvarlig Eva Tellnes. Sist endret 07.05.2012
Golftur England 2012 025b

Det ble en spesiell transport fra flyplassen til hotellet. 13 damer med golfbager og kofferter ble stuet inn i en altfor liten buss. Først ble damene plassert, deretter koffertene og så golfbaggene på toppen. Men vi greide å holde humøret oppe på turen, som tok ca. 30 minutt.

Hotellet var stort og uoversiktlig, så mange gikk seg vill i korridorene. Golfbanen var ganske utfordrende, men likevel kjekk å spille på. Kirsten Geitanger Fjeld fikk HOLE IN ONE på fredag, så det kom champange på bordet fra hotellet om kvelden og stemningen var høy.

Fredag var det overskyet og rundt 10 grader. Lørdag kom sola, men det var kaldt i skyggene, så vi fikk bruk for ullklærne. Søndag ble det verre, storm og regn, og vi bestemte oss for å spille bare 9 hull. Det fløy sydvester, regntrekk og annet utstyr rundt om på banen, og bagene veltet nesten hver gang vi stoppet for å slå en ball. Vi spilte texas scramble (passet bra, for det var texas). Men fortsatt var humøret på topp.

Turen var vellykket og det blir helt sikkert ny tur en annen gang når utstyret er tørket.