C/D – tour på Sotra.

Fotograf: Lars Erik Løvaas
Celiann, Sotra 19.06.10 fotograf Lars Erik Løvaas

Lørdag 19. juni ble det arrangert C/D tour på Koltvieit. 28 håpefulle stilte til start i den sterke vinden. Sotra Golklubbs spillere har fått som vane å hevde seg kraftig så langt i sesongen, og dette skjedde nok en gang lørdag.

Publisert av Lars Erik Løvaas. Sist endret 20.06.2010
Fotograf: Lars Erik Løvaas
Bjørn Helge med markør. Sotra 19.06.10 fotograf Lars Erik Løvaas

Jenter D-tour ble vunnet av vår Celiann Kolltveit Tverlid med 13 poeng, Ine Marthinussen Sandstø på tredje plass, Erika Løvaas på fjerde plass og Ingvild Gundegjerde Dagsland på femte plass.

Gutter D-tour ble vunnet av Sotras  Bjørn-Helge Raa med 12 poeng  og Lars Bø Landro fikk en fin fjerde plass.

Jenter og gutter som spiller D-tour, spiller kun 9 hull

I C-tour gutter (etablert HCP) vant Håkon Færevåg, fra Herdla Golfklubb med 35 poeng. Thomas Andre Nilsen femte plass med 27 poeng og Joachim Askeland en åttende plass med 24 poeng.

I C-tour jenter gjorde våre jenter det også godt.  Hilde Karin Grasdal fra Bjørnefjorden Golfklubb vant med hele 40 poeng! Lisa Marthinussen Sandstø endte på en flott andre plass med 29 poeng, mens Anna Kobbeltvedt erobret tredje plassen med bare ett poeng mindre enn Lisa. Anny Eikefett fikk 24 poeng og endte på en sjette plass.

Vi gratulerer alle med kjempeflott innsats!