BARNE – OG JUNIORGOLF 2017

Barn og golf - Klikk for stort bilde

TRENING, LEK OG KONKURANSE

All barn og junioraktivitet i Sotra golfklubb bygger på verdiene:
Glede, Miljø, Trygghet og Mestring.

Klubben lever etter prinsippet «flest mulig, lengst mulig» og ønsker med dette å bygge et miljø med barn og ungdom som trives og har det artig sammen.

Våre treninger preges av at alle blir sett, og at vi legger til rette for så idrettslig, som personlig utvikling.

(Plakat med informasjon om Treningstider, Turneringer, Treningsavgift og kontaktpersoner...) (PDF, 170 kB)

Publisert av Terje Sivertsen. Sist endret 30.04.2017

Mål – Personlig utvikling:

• Føle seg som en i gjengen
  • Økt selvtillit og selvfølelse
  • Mestringsfølelse
  • Respekt for andre mennesker

Mål – Idrettslig utvikling

• Utvikle basisferdigheter for idrett generelt og golf spesielt
  • Trene på en trygg og sikker måte tilpasset alder
  • Utvikle selvstendige golfspillere med indre motivasjon
  • Legge til rette for et godt tilbud til de som ønsker å konkurrere

TRENINGSGRUPPER

Knøttegruppen

Alle barn får en innføring i golf og leken er i fokus. Aktiviteter skal være lystbetonte og skal gi en følelse av mestring i hver økt.

Mellomgruppen
Juniorene i denne gruppen syns at golf er GØY! Med tid har de lyst å utvikle seg. Aktiviteter skal være lystbetonte og skal gi en følelse av mestring i hver økt.

Breddegruppen
Juniorene i denne gruppen karakteriseres ved at de liker å spille og trene golf. Noen av spillerne har som mål å utvikle seg videre til gruppene på et høyere nivå, mens noen ikke har dedikert seg til den innsatsen som skal til for å bli en toppspiller. GOLF ER GØY!!

Satsegruppen:
Juniorene i denne gruppen karakteriseres ved at de har et høyt ambisjonsnivå. De ønsker å satse på golfen og spille turneringer på høyt nivå, og har vist lovende resultater på Junior Tour og sporadisk på Srixon Tour. Minst 4 timer GOLF egentrening i uke i tillegg til de 4 timer du trener med Marc.
Det kan være spilling med andre eller trening.
Timene må noteres i en trenings dagbok eller noe lignende! Alle andre egentrening kan bli ført og (Football, håndball, fysisk trening)
Er du med på satse gruppen må du melder deg på alle turneringer du er kvalifisert til!

Kontaktpersoner:

Leder juniorkomite: Ørjan Kleppe, tlf 45 95 22 26, orjan.kleppe@gmail.com