Avslutningsturneringen 2011

Det ble en meget vellykket avslutningsturnering i strålende sol fra skyfri himmel, og det er det en stund siden sist vi så.

De var 60 medlemmer som deltok, 40 herrer og 20 damer.
Turneringen gikk over 9 hull, der deltakerne fikk med seg en taustump som tilsvarte 1/4 av sitt hcp. Denne taustumpen skulle hjelpe de ut av en vanskelig situasjon, eller gi de et slag mindre.
For hver gang tauet ble brukt, skulle brukt lengde klippes av.
Hvis likt resultat ved turneringens slutt, er det den som har lengst tau som vinner.

Publisert av Olaug Evanger. Sist endret 09.10.2011

Lars Ulveseth to seieren i herreklassen med - 2. Han hadde 75 cm tau igjen.

Celiann Tverlid Kolltveit, en av våre gode juniorer, vant dameklassen med -5. Hun hadde 36 cm tau igjen.

Ellers vises til resultat i Golfbox, selv om den ikke gir rett bilde. Den viser ikke rekkefølgen etter resterende taulengde.
Denne listen henger i klubbhuset.

RESULTATLISTE GOLFBOX >>>

Avslutningsturnering 1 Avslutningsturnering 2 Avslutningsturnering 3 Avslutningsturnering 4
Avslutningsturnering 6 Ciliann - vinner av dameklassen Marianne trenger snor for å hulle ut Regler for snorturneringen
Ventekø på hull 9 Vinneren Lars Ulvesth  utenfor klubbhuset