Avslutningsfest

Grethe ønsker velkommen - Klikk for stort bildeGrethe ønsker velkommen

På fredag arrangerte damekomitèen en avslutningsfest og jammen var vi 25 damer som deltok! Vår leder i damekomitèen Grethe ønsker velkommen.

En kjempekjekk kveld med taler, sanger og visning av bilder som oppsummerte en fantastisk sesong. Mange overraskelser ble det også utover kvelden.

Publisert av Marianne Rasmussen. Sist endret 30.10.2016

Det er tydelig at det ikke er bare golf damene er flinke til - Trude framførte en selvlaget fantastisk morsom sang. Ikke nok med det så hadde Birthe laget en kjempe flott sang, og jammen framførte også Kirsten en selvkomponert takkesang til Grethe - Utrolig kreative damer som gjorde at vi fikk gleden av både underholdning og sang. Stemningen var rett og slett på topp hele kvelden.

Tusen takk til damegruppen v/ Grethe, Åse Merete, Kari, Birthe, Tonje og Anne Lise for en flott fest og for en flott golfsesong - vi gleder oss allerede til neste år !

25 damer til bords - Klikk for stort bilde25 damer til bords Marianne, hehe Vår fantastiske Grethe :) - Klikk for stort bildeVår fantastiske Grethe :) Trude overrasket alle :)  - Klikk for stort bildeTrude overrasket alle :) 25 damer på festen - Klikk for stort bilde25 damer på festen God stemning - Klikk for stort bildeGod stemning