Årsmøtet 2011

Årsmøte ble avholdt 23. mars i kantina på Sotra vidaregåande skule. Etter et godt gjennomført møte ble det servert kaffe og forfriskninger før vi fortsatte med sesongens første medlemsmøte.

Publisert av Geir Ole Tellnes. Sist endret 25.03.2011
Årsmøte 2011
Årsmøte 2011_2
klubbsjekken
sportslig leder

Det møtte 52 medlemmer med stemmerett, og sakene ble gjennomgått og godkjent på en effektiv og ryddig måte.

De fleste i styret som stod på valg tok gjenvalg, og de som takket for seg  ble hedret med blomster. Vi ønsker de nye styremedlemmene Åge Faugstad, Geir Olav Berntsen og varamedlem Iris Lillebø lykke til.

Den nye organisasjonsplanen ble enstemmig godkjent.

På medlemsmøtet  fikk vi en grundig gjennomgang av klubbsjekken ved Eirik Apeland fra NGF. Resultatene var svært positiv både for klubb og baneselskap.

Deretter fikk vi en orientering fra sportslig ansvarlig Rune Bartnes og fra Reidar Sakseide i turneringskommiteen. Baneselskapet informerte om kommende sesong som starter med dugnad og dugnadsturnering 15.-16. april.