Årsfesten 2016 suksess i år også

Overrekkelser.jpg - Klikk for stort bilde

Lørdag 5. november ble den årlige årsfesten avviklet og det var ca 80 feststemte som deltok. Stemningen var på topp hele kvelden der det var taler, overrekelser, god mat, musikk og dans. Kveldens toastmaster var Rune Bartnes.

Publisert av Marianne Rasmussen. Sist endret 07.11.2016

Årsfesten er anledningen til å oppsummere golfsesongen og hedre de som skal hedres. Det ble det til gangs gjort i går kveld.

Andre Kleppe ble kåret til årets talent av styret på avslutningsfesten for juniorene og knøttene. Han ønsket å komme på årsfesten for å holde en tale til styret i klubben og Marc. Andre holdt en kjempeflott tale der han først og fremst ville takke Marc for en fin tale han fikk da han ble årets talent. Men og takke Marc for alle år med gode treningsforhold. Andre skrøt av Marc sitt engasjement for juniorene, for alle tilbakemeldinger, for alt det gøye og de sprøe tingene de har gjort sammen. Andre takket også styret for støtte han har fått slik at han har kunnet delta på så mange turneringer i år.

Styreleder Marianne holdt tale og presenterte samtidig alle ledere og ansvarlige. De gjør en fantastisk jobb for klubben og vi fikk takket alle for en kjempe flott innsats med applaus. Vi takket og applauderte også de lederne og ansvarlige som ikke hadde anledning å være tilstede !

Årets spiller 2016 ble kåret og i år var det Rune Bartnes som fikk prisen. Han har virkelig utmerket seg i år, med gode resultater hele sesongen, også i klubbmesterskapene. Han kvalifiserte seg også til å spille en landskamp for Norge i England - der laget hans vant også. Gratulerer Rune som årets spiller.

Årets ivrigste 2016 ble kåret, og i år var det Vivian Aase Johnsen som fikk prisen. Hun har også utmerket seg i år der hun har spilt mye golf. Hun tok golfkortet i fjor og har i år hatt en formidable nedskriving. Hun er også engasjert i klubben både sosialt og administrativt. Gratulerer Vivian!

Årets ildsjel 2016 gikk til alle de flotte damene i damegruppen. Grethe, Kari, Tonje, Åse Merete, Birthe og Anne Lise har virkelig stått på i flere år nå både for damene i klubben, men også gjennom innsamlingen Pink cup. Gratulerer masse til damene - det var absolutt velfortjent !

Damene sang den flotte sangen som Birthe laget til damenes avslutningsfest. Den var så fin at vi måtte synge den på årsfesten også - Kjempeflott sang Birthe - Tusen takk!

Olaug overrakk Hole in One plaketter til de som var tilstede. Det var faktisk 12 Hole in One i år -Gratulerer!

​Olaug detle også i år ut  "Olaug sin blomst" som denne gangen gikk til en meget dyktig leder. Olaug var kjepeglad for at Marianne tok gjenvalg, da lederjobben i klubben ikke er for "hvem som helst". Tusen takk til Mariann som gjør en flott jobb med å lede styret og komiteene. Hennes engasjement og bruk av egen fritid letter arbeidet for oss i klubbhuset, og pro og for de som holder banen i en profesjonell beskaffenhet,  OG som daglig er klubbens ansikt utad.

Grethe og Lars holdt flotte taler også på vegne av dame- og herrekomitèene. De overrakk også gaver til Bjørn, Olaug, Irene, Eirik, Marc, Ole Kristian og Marianne for god hjelp og god oppfølging både i klubbhuset og på banene.

Aksel Lillebø vant årets match play. Gratulerer Aksel - fantastisk bra! Han fikk premie og stor applaus fra alle.

Tusen takk til Irene som laget til en veldig kjekk kveld med fint pyntet lokale, god mat og drikke, musikk og dans. Tusen takk til Kari, Celiann, Andreas, Stine og Ole Kristian som hjalp til med både å pynte, servere og rydde lokalet.

Fotograf: Arnt R Fotograf: Marianne R Fotograf: Marianne R Fotograf: Arnt R Fotograf: Arnt R. Fotograf: Marianne R Fotograf: Marianne R Fotograf: Marianne R Overrekkelser.jpg Damene synger.jpg Overrekkelser.jpg Fotograf: Åse Merete